Az egyetlen barátom is elveszítem?
Kedves Kérdező!
Ahogy elnézem, ő nem a barátod! Ő az életed irányítója. Mindent megteszel neki, ő dönt, csak hogy elkerüljétek a veszekedést... Mert?
És miért vagy elutasító? Miért van az,hogy kevés embert engedsz magadhoz?
Ez a fickó nem barát! Bokszzsáknak használ. Ha most nincs is nője, majd lesz és akkor fogod elveszíteni.
Tessék valódi barátokat keresni, és ne egy mininapoleont, aki irányít téged. Légy felnőtt, önálló! Esetleg egy nő?
#2 Nem akartam keménynek hangzani, de úgy gondolom, hogy nem valami szerencsés eset az, ha magadban eldöntöd, hogy mindenkivel elutasító leszel, és az egyetlen barátod ilyen.
Azt tudom ajánlani, hogy tedd rendbe a dolgokat vele is-> légy őszinte vele, bárhogy is reagál, ha nem tetszik neki az őszinteséged, akkor nem éri meg a barát címet.
Nekem is volt olyan barátom, aki rosszul bánt velem, de miután eltávolodtam tőle, észrevette magát és megváltozott, azóta kibékültünk és jófej velem. Bár nem várok tőle semmit, csak azt tudom, hogy a sz*rt nem fogom tűrni senkitől.
Közben próbálj meg nyitott lenni másokra is, biztos léteznek jobb emberek is. Miből gondolod, hogy senki sem kedvel téged?:D Lehet, hogy voltak rossz tapasztalataid, de az túlzás, hogy szerinted emiatt mindenkit elkell utasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!