Szerintetek gáz ha csak 3 (igaz) barátom van?

A három igaz barát az pont hárommal több, mint amennyit rengeteg ember tudhat magának. Szerintem egy ilyen barát is kincseket ér, nemhogy tripla ennyi. Szóval nem igazán értem a kérdést, egyetemistaként tényleg ez érdekel, hogy mi gáz és mi nem?
Majd lesznek egyetemista haverjaid is, ne aggódj. Én sem könnyen ismerkedtem ott, mert sajnos nem vagyok az a kezdeményező típus, de végül nekem is lettek onnan barátaim.

Igen. Rettenetesen gáz, hogy 80-100 semmitmondó, felületes kapcsolat helyett neked 3 igaz barátod van, akik őszintén szeretnek téged, melletted állnak, és számíthatsz rájuk. Inkább lenne neked is egy rakás haverod, akikkel 10-15 percig el tudtok röhögcsélni, meg le tudtok folytatni egy üres, lényegi tartalmaktól mentes cseverészést, ha meg szükséged lenne rájuk, hűlt helyüket találod...
Mégis mit gondolsz...!?

Nézz körül a csoporttársaid között!
Mit látsz?
Mert általában én azt látom, hogy az egyetemisták fele olyan, akinek 0 NULLA zéró barátsága van. Csak az érdek- és felszínes kapcsolatok mennek. Igaz barátság manapság kuriózum! Gáz?? Miről beszélsz??? Irigylésre méltó helyzetben vagy!! Vedd észre?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!