Miért ilyen kretén a barátom?
Figyelt kérdés
Az osztálytársamról van szó, sajnos már 2éve ismerem és egyre hülyébbé vállt az idő múlásával, mondhatni az idő vasfoga elrepült felette. Sok probléma van vele az egyik legnagyobb bajom, hogy ilyen kínai ócska budget telefonjai vannak, adidas cipővel nike hátizsákkal puma zoknival feszít. Egy igazi konditermes barom. Szerintetek köze lehet ennek ahhoz hogy hülye? Nagyon aggresszív és kretén, sose figyel órákon aztán meg engem kérdezget arról hogy mi volt a házi? Eltudod magyarázni? Stb... Na de van ugye egy kínai telefonja (Xiaomi) és nekem egy Iphone X-em van és folyton aztmondja hogy mennyivel jobb az ő telefonja, bármiféle specifikációt nemtud elmondani... Csak azt hogy jobb, csomó hülyeségröl beszél, egyszerűen már gáznak érzem, hogy ismerem... Valami tipp/tanács, esetleg válasz a fent feltett kérdésemre?2018. jún. 4. 17:08
1/11 anonim válasza:
,,Valami tipp/tanács, esetleg válasz a fent feltett kérdésemre?"
Igen. Vegyél vissza a pofádból. te vagy kretén
2/11 anonim válasza:
Miért zavar hogy milyen telója van? Arra vered magad hogy neked drágább volt a rosszabb minőségű telód? Miért zavar hogy adidas nike meg pumát hordd? Ne szólj bele, nem a te dolgod. "Egy igazi konditermes barom" ez a monda t után te sem lehetsz valami kedves, azért barom mert jár edzeni?
3/11 A kérdező kommentje:
Ott kezdödik hogy a cuccainak a fele hamis //bocs telorol//
2018. jún. 4. 17:14
4/11 anonim válasza:
Na az más.
Ezesetben kerüld el és ignoráld
5/11 anonim válasza:
Idáig olvastam: egyik legnagyobb bajom, hogy ilyen kínai ócska budget telefonjai vannak
Itt veled vannak súlyos gondok. Semmi közöd hozzá, hogy másnak milyen műszaki cikkei vannak. Ezek után barátkozna veled a hóhér, de nem én, az biztos.
6/11 A kérdező kommentje:
Leginkább az zavar hogy órákon semmit nem figyel és tőlem kér mindig segítséget ha meg nem segítek neki elhord minden-nek. Már hagyom hagy bukjon meg kell a kiszolgáló a mekibe bár a rövidtávú memóriája se a legjobb
2018. jún. 4. 17:23
7/11 anonim válasza:
Hát igen... Hogy kinek milyen telefonja van, az sarkalatos pont egy barátságban...
8/11 anonim válasza:
"hagy bukjon meg" te sem leszel egyetemi tanár.
9/11 anonim válasza:
Kretén a barátod.
Nem is csodálom, mert
- amilyen az ember, olyan a barátja;
- madarat tolláról, embert barátjáról;
- hasonló a hasonlónak örül -mondá az ókori római.
10/11 anonim válasza:
Attól, hogy Xiaomi telefonja van (ami egyébként nem is annyira rossz telefonom, sőt!) és kamu cuccokban jár, attól függetlenül még nem kell elítéleni. A konditermes barom kifejezés... hát nem tudom, azért, mert valaki eljár gyúrni nem fog meghülyülni, nagyon sok értelmes kigyúrt embert ismerek. Azért, mert nem figyel órán az az ő baja, ha nem akarsz neki segíteni, akkor mondd meg neki, vagy kamuzd be azt, hogy te sem figyeltél (mondjuk elég illetlenség kamuzni, de azért az írásod alapján te sem lehetsz egy követendő példa). Szerintem csak túltolod ezt a dolgot, kicsit vegyél vissza, hülyeség ilyeneken idegeskedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!