A barátom egy kretén, de nem tudom mit csináljak? Fiú vagyok, nem párkapcsolati kérdés.
Jó ember vagy, de azért ne hagyd, hogy őmiatta szomorúvá válj. Talán ne bulizni hívd, hanem kajálni vagy biciklizni, ahol lehet kicsit beszélgetni és mondd el mindezt neki is.
Ha erre sem kapcsol, hagyd, hisz nem változtathatsz meg senkit.
Én lennék a legboldogabb, ha lenne egy fiú barátom, aki így törődik velem.
Koszonom a valaszokat! Az a gond nem tudom hogyan kene neki barmit is mondani, mert nem akarom, hogy ugy tunjon bele akarok szolni az eletebe. Amugy igen nagyon alacsony termet es ez miatt nagyon sok savat kapott regebben, ezert vannak a gatlasai, de o nem ugy fogja fel, hogy igyekszik legalabb vinni valamire, hanem inkabb tatott szajjal uszkal a szarban. Akaratgyenge jellem sajnos es inkabb szanalmat erzek iranta de ez nincs jol igy...kulonbozo okok miatt en is ateltem hasonlot mint o csak szerencsere ram nem volt ilyen negativ hatassal, de at tudom erezni az o helyzetet, de ettol fuggetlenul egy jo ember. Csak hat ilyen felszines vilagban mar nem is probal meg ervenyesulni, mert csak elnyomjak, legalabbis o igy all hozza. De valoban egy komoly serelem van benne, bevallotta, hogy ha mi nem lennenk neki (vannak meg masok is a tarsasagban csak mi vagyunk a legjobb viszonyban) akkor mar reg depresszios lenne. De ettol fuggetlenul jokedvunek tunik mindig, de tudom, hogy az csak amit mutat. De majd az ido hozza valahogy, hiszen az emberek jonnek mennek, de megprobalok majd beszelni vele finoman.
Miquel...ezzel a legegyszerubb dobalozni, de ha talan tudnal szoveget ertelmezni rajonnel, hogy most pont nem ervenyesul ez a mondas, de ugyes vagy, ide tudtal firkalni valamit. Ekezetekert bocsanat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!