Igaz, hogy a környezetünk (barátaink) meghatározza, hogy kik vagyunk?
Például ha olyan emberekkel töltöm az időmet, akik nem értek el sokat az életben, akkor ezek az emberek "lehúznának" engem, hogyha én ennél többet szeretnék?
Sok sikeres embertől hallottam már, hogy fontos, hogy milyen emberekkel töltünk időt. Ha van egy konkrét célom, akkor érdemes lenne olyan emberekkel barátkoznom, akik már közelebb vannak ehhez a célhoz vagy már elérték ezt a célt előttem? Mit gondoltok az ilyen hozzáállásról és kapcsolatokról (barátságokról) ? Produktív lehet egy ilyen barátság vagy inkább érdekközpontú lenne az én részemről, hogyha a céljaim alapján válogatnám meg, hogy kikkel lógjak?
rám biztos nem igaz.
én el tudom vinni lazulni v horgászni a csóri ovis haveromat is... abból nem én fogok hozzámotiválatlanodni hanem vagy csak jól elvagyunk vagy irányt mutatok neki az élethez..
a már eredményt elértekkel pedig pont vigyázni kell...sokszor bizony szemetek, nagyképűek és letagadják egy friss ötlet valós értékét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!