Tényleg lehetek ilyen szerencsétlen?
Két ilyen barátnőm is volt. Megtudták ki tetszik és véletlenül rámásztak. Ugyanígy én mostam ki őket a szakítás utáni depresszióból, lelki szemetesláda voltam. Erre megjátszották ezt. Rögtön leépítettem őket.
Remélem már elküldted a fenébe. fú de utálom az ilyen embereket.
Nem tudom, mióta ismerted a "barátot", de félreismerted. Ilyen van, ezzel is tanultál.
Szerintem ennél sokkal fontosabb, hogy a lány (aki csinos és kedves) szívesen beszélget veled FB-n.
Én alkalomadtán próbálnék személyes találkozást összehozni vele. ;-)
Talán nem mindjárt a másikban kéne keresni a hibát, gyerekek. Ha a barátnőm megcsal, nem ő a szemét riherongy, hanem én vagyok kevés neki. Én nem tudok olyan fokú szerelmet csiholni benne, hogy észre se begyen más kanokat. Ha a "barátom" piszkoskodik, én vagyok kevés neki. Én nem tudtam olyan mélységű érzelmeket elérni nála, hogy mindenki másnál fontosabb legyek számára. Mert aki fontos nekünk, azzal MINDIG korrektek vagyunk. Akinek fontosak vagyunk, ők korrektek velünk.
Stimmt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!