Ti találkoztatok már netem megismert emberrel?
Én is netről ismerem a páromat. Pedig egy teljesen véletlenszerű fórumos hozzászólás miatt kezdtünk Facebookon beszélgetni 6 éve. Sokáig távkapcsolat volt köztünk (2000+ km), akkor még jobban megengedhettük, hogy hetekre elutazzunk a másikhoz, most már együtt is élünk. (De összességében nem ez a tapasztalatom a netes ismerősökkel, a legtöbb emberrel elkopik a kapcsolat, a személyes találkozás hiánya miatt.)
Neki is voltak sokáig netes barátai, akikkel évi 1-2x nagyobb összejöveteleket szerveztek valamelyikük otthonában. (Ezek általában ilyen 1-2 hetes összejöveteleket takartak, LAN partik, ivós-bulizós dolgok.)
Viszont én, mióta 2 éve elkezdtem az egyetemet, már nem nagyon ismerkedem neten. A páromon kívül egy emberrel találkoztam még netről, aki elég közel lakott hozzám, és neten sokáig úgy tűnt, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de élőben, sajnos ez nem igazolódott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!