Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti találkoztatok már netem...

Ti találkoztatok már netem megismert emberrel?

Figyelt kérdés
Nekem ez akkora álmom, hogy megismerkedjek valakivel a neten es olyan jóban legyünk, hogy találkozzunk. Vannak barátaim, de ez olyan izgalmas. Csak nehéz jóarc emberekkel online találkozni. Valakinek van ilyenről tapasztalata/storyja? 17L

2018. máj. 20. 20:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én is netről ismerem a páromat. Pedig egy teljesen véletlenszerű fórumos hozzászólás miatt kezdtünk Facebookon beszélgetni 6 éve. Sokáig távkapcsolat volt köztünk (2000+ km), akkor még jobban megengedhettük, hogy hetekre elutazzunk a másikhoz, most már együtt is élünk. (De összességében nem ez a tapasztalatom a netes ismerősökkel, a legtöbb emberrel elkopik a kapcsolat, a személyes találkozás hiánya miatt.)

Neki is voltak sokáig netes barátai, akikkel évi 1-2x nagyobb összejöveteleket szerveztek valamelyikük otthonában. (Ezek általában ilyen 1-2 hetes összejöveteleket takartak, LAN partik, ivós-bulizós dolgok.)

Viszont én, mióta 2 éve elkezdtem az egyetemet, már nem nagyon ismerkedem neten. A páromon kívül egy emberrel találkoztam még netről, aki elég közel lakott hozzám, és neten sokáig úgy tűnt, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de élőben, sajnos ez nem igazolódott be.

2018. máj. 24. 07:34
 32/32 anonim ***** válasza:
A párommal, 2 évvel ezelőtt :)
2018. máj. 26. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!