Ti találkoztatok már netem megismert emberrel?
ha két "korszakra" tudnám az életemet bontani, akkor az elsőben igen, a másodikban nem igazán. 25 vagyok, és szerintem akik hasonló korban vannak, azok pont ugyanígy látják.
régebben, úgy kb. 10 évvel ezelőtt egy ilyen dolog teljesen átlagos volt. nekem rengeteg ismerősöm volt az ország minden szegletében, mert megtehettem, hogy utazok mindenfelé. voltak persze, akikkel csak 1-2x találkoztam, de olyan is, akivel rendszeresen.
ezzel szemben ami manapság van, nem is lehet igazából betudni semminek.
az előttem szólót valahogy meg tudom érteni, sokszor tapasztaltam már én is azt, hogy valakinek nem voltam elég jó, csak nem értem, hogy néhány évvel ezelőtti embereknek meg hogy-hogy jó voltam.
teljesen átalakultak az igények, sokkal jobban előtérbe kerültek az érdekek.
én titkolni szoktam egy ismerkedésnél azt, hogy mim van, mert nem ettől akarom függővé tenni az ismerkedést...lehet ez a hibám :D
na mind1, szóval úgy az elmúlt 2-3 évben szerintem összesen 3 emberrel sikerült összehoznom találkozót netes ismerősök közül...:D 1 megmaradt...régieket is felkereshetném, de azt a részt meg már lezártam, pedig tudnék közülük jópárat mondani, akiket ha megkeresnék, biztos nagyon örülnének.
17 éves voltam, amikor az iwiwen (ha tudod, mi az :)) ráírtam egy vadidegen 15 éves lányra, mert véletlenül láttam, hogy van egy közös hobbink, és én senki mást nem ismertem, akinek rajtam kívül ez lett volna a hobbija. Hozzáteszem, én mindig nagyon felénk voltam, és nehezen nyitottam mások felé, ezt a nyitó üzenetet is nehéz volt elküldenem a lánynak, de nem bántam meg. :D egyből visszaírt, beszélgetni kezdtünk, ez 11 éve volt, a mai napig az egyik legjobb barátnőm...
Amikor elkezdtünk neten beszélgetni, 230 km volt köztünk és gimisek voltunk, ezért neten tartottuk a kapcsolatot, de kb 10 hónap után találkoztunk személyesen is, utána pedig néhány havonta rendszeresen. Aztán egyetemre mindketten Pesten jártunk, akkor sokat összejártunk. Ahogy írtam, a mai napig nagyon jó barátnők vagyunk. :)
28/N
16-18 éves korom körül begyűjtöttem egy csomó ilyen ismerőst, tematikus fórumokról, de már csak egy kis részükkel tartom a kapcsolatot. Az egyik lány myspace-en írt rám, vele a mai napig jóban vagyok.
Van most 2 lány, akivel egyszer nagyon össze kellene futni, de nem lesz egyszerű, a világ 2 különböző pontján élnek.
Én az interneten ismertem meg a legjobb barátnőmet.:)
Bár sosem szoktam ilyet csinálni, ráírtam, mert volt egy közös hobbink, és nagyon szimpatikus volt.
Az elején kicsit döcögősen ment az egész, nem gondoltam, hogy valaha lesz belőle valami. Aztán találkoztunk és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Sosem volt még ilyen jó barátnőm, és rettenetesen hálás vagyok, hogy elkülstem azt az üzenetet!:)
15/L
Igen, én is találkoztam már élőben netes ismerősökkel. Összesen 3-al. Közülük az egyikkel jó barátok lettünk, már több mint 10 éve barátok vagyunk vele azóta is. Már a neten barátok lettünk, nem csak élő talik során. Eleinte pár évig nem taliztunk, majd meglett az 1. talink, majd aztán ismét eltelt pár év, utána ismét lett tali, ami 2014. áprilisában volt. Azóta majdnem rendszeresen talizunk a mai napig is, főleg közös séták keretében, de nem minden nap, hanem változó hogy mikor. Ritkábban volt vendégség is. Rengeteg a kötzös élmény és emlék, netről is, élőben talikból is. Ám előtte 2014. áprilisa előtt is beszélgettünk rendszeresen a neten, de néha voltak kisebb-nagyobb szünetek, de nem nagy összeveszések miatt.
Egy másik netes ismerősömmel nagyjából 2-3 éve ismertük egymást, voltunk barátok a neten is, ám később tönkrement a viszonyunk egyéb ok miatt, de nem azért, mert netes ismeretség volt először. Ám erről inkább nem beszélek és ő egyben nagy csalódás is volt. Egy ideig próbáltam helyrehozni vele a dolgot, de nem teljesen sikerült, végül inkább szétváltunk már több mint 1 éve.
És végül a 3. netes barátommal szintén jóban vagyunk a mai napig is, már nagyjából 3-4 éve, ritkán taliztunk, volt vendégség is, csak mostanában ritkán ér rá írni, mert gyakran betegeskedik és többször nem ér rá. Ettől még tovbbra is jóban vagyunk.
Rengeteg amberrel talalkoztam mar akit neten ismertem meg.
Regen jatszottam egy jatekkal a neten es onnan is talalkoztam par emberrel.
Kesobb par lannyal is randiztam akit neten ismertem meg.
A felesegemet is neten ismertem meg de ez olyan szempontbol is kulonleges hogy nem egy orszagban eltunk megcsak nem is egy kontinensen es az anyanyelvunk se kozos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!