Ti találkoztatok már netem megismert emberrel?
Fiatalabb koromban sok emberrel találkoztam netről (mindenféle forrásból), és nem maradt meg egy sem, mert mindegyik hazugságokra épíette a "bizalmat", tehát lebuktak, amikor találkoztunk, hogy nem is olyanok, mint a leírtak alapján.
Aztán persze volt olyan is, hogy nem voltam elég menő a lánynak, és csak "kalandot" keresett, de ez ritka szerencsére.
Általánosságban elmondható, hogy az esély miatt, hogy hátha a következő izgalmas lesz (őszinte), bármikor találkozok bárkivel, ha akarja, és meg tud győzni 2 mondatban, de erősen szortírozok már, mivel nincs időm lelki szemetesládának lenni. :)
Izgalmasnak izgalmas, de nem kifizetődő.
27F
Nekem pont ilyen érzésem volt azzal kapcsolatban,hogy a neten ismerjek meg lányokat :D
Gondoltam igy olyanokkal is ismerkedhetek akikkel máshol nem nagyon tudnék,de kb ez értelmetlen dolog,mert vagy csúnya a lány vagy nem is szeretne ismerkedni..
Szóval jó arc lányokat neten akik még jól is néznik ki szinte lehetetlen találni,pedig nagyon romantikus lenne
21F
Egyszer olyan 5 éve megismertem a neten egy lányt. Nagyon jól elbeszélgettünk egymással, nagyon hasonlóan gondolkodtunk. :D 3-4 hónap beszélgetés után találkoztunk is, élőben is nagyon jól elvoltunk együtt. Aztán jól elszartam egy jó barátságot. :/
Pár évvel később próbáltam felkeresni (írtam neki facebookon), de nem reagált rá, szóval annyiban hagytam. Az a vicces, hogy a mai napig nem tudom, hogy mi volt az, amivel annyire megbánthattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!