Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti találkoztatok már netem...

Ti találkoztatok már netem megismert emberrel?

Figyelt kérdés
Nekem ez akkora álmom, hogy megismerkedjek valakivel a neten es olyan jóban legyünk, hogy találkozzunk. Vannak barátaim, de ez olyan izgalmas. Csak nehéz jóarc emberekkel online találkozni. Valakinek van ilyenről tapasztalata/storyja? 17L

2018. máj. 20. 20:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátaim jó 80%-át a netről ismerem.
2018. máj. 20. 20:56
 12/32 anonim ***** válasza:

Fiatalabb koromban sok emberrel találkoztam netről (mindenféle forrásból), és nem maradt meg egy sem, mert mindegyik hazugságokra épíette a "bizalmat", tehát lebuktak, amikor találkoztunk, hogy nem is olyanok, mint a leírtak alapján.

Aztán persze volt olyan is, hogy nem voltam elég menő a lánynak, és csak "kalandot" keresett, de ez ritka szerencsére.

Általánosságban elmondható, hogy az esély miatt, hogy hátha a következő izgalmas lesz (őszinte), bármikor találkozok bárkivel, ha akarja, és meg tud győzni 2 mondatban, de erősen szortírozok már, mivel nincs időm lelki szemetesládának lenni. :)

Izgalmasnak izgalmas, de nem kifizetődő.

27F

2018. máj. 20. 21:29
 13/32 anonim válasza:

Nekem pont ilyen érzésem volt azzal kapcsolatban,hogy a neten ismerjek meg lányokat :D

Gondoltam igy olyanokkal is ismerkedhetek akikkel máshol nem nagyon tudnék,de kb ez értelmetlen dolog,mert vagy csúnya a lány vagy nem is szeretne ismerkedni..

Szóval jó arc lányokat neten akik még jól is néznik ki szinte lehetetlen találni,pedig nagyon romantikus lenne

21F

2018. máj. 20. 21:36
 14/32 A kérdező kommentje:
Utolso ez forditva, fiuknal is ugyanez :D
2018. máj. 20. 21:41
 15/32 anonim ***** válasza:

Egyszer olyan 5 éve megismertem a neten egy lányt. Nagyon jól elbeszélgettünk egymással, nagyon hasonlóan gondolkodtunk. :D 3-4 hónap beszélgetés után találkoztunk is, élőben is nagyon jól elvoltunk együtt. Aztán jól elszartam egy jó barátságot. :/

Pár évvel később próbáltam felkeresni (írtam neki facebookon), de nem reagált rá, szóval annyiban hagytam. Az a vicces, hogy a mai napig nem tudom, hogy mi volt az, amivel annyire megbánthattam.

2018. máj. 20. 21:41
 16/32 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy nem voltal neki szimpi, csak nem merte bevallani :(
2018. máj. 20. 21:45
 17/32 anonim ***** válasza:
A férjem:)
2018. máj. 20. 21:45
 18/32 A kérdező kommentje:
Uuu utcso, mi a story?
2018. máj. 20. 21:46
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha én nem voltam szimpi neki, akkor senki. :D
2018. máj. 20. 21:48
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Fórumoztam. Ő is. Aztán, privát levelezés, majd pár hónap múlva találkoztunk. Jelzem nem egy országban éltünk akkor, de egy nyelvet beszéltünk. 7 éve remekül megvagyunk.
2018. máj. 20. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!