Miért zavarja a barátaimat, hogy nem szeretek nők közelében lenni?
Figyelt kérdés
Ha elmegyünk valahova (bowling, biliárd, stb.) akkor valaki(k) mindig elhív(nak) pár lányt. Nekem ezzel nincs semmi bajom, általában kerülni szoktam őket amennyire lehet (nem beszélek velük, nem nézem őket, kerülöm a szemkontaktust, stb.) és ez zavarja őket. Pedig nem én kértem, hogy hívják őket is, nem is én hívtam őket, tehát nem nekem kellene foglalkozni velük. Akkor mégis miért zavarja őket?2018. máj. 19. 16:07
21/29 anonim válasza:
Mert hulyen viselkedsz, azert! Ha ez fennall elveszted a barataidat (mert nem a lanyok fognak eltunni az eterbol az egyszer szent)...
bocs ha eddig ezt nem tudtad
22/29 anonim válasza:
Vegig olvastam. Te most itt onsajnaltatod magad hogy mivel teged senki le sem szar, igy azzal vedekezel hogy teged sem “erdekelnek”. Loszart nem csak mar a sok kudarc miatt befeszulsz es inkabb kerulod oket mintsem allandoan ezzel szembesulj. Pedig ha csak szimplan normalis lennel meg talan ossze is johetne valami, de ha tovabb jatszod “ha en nem erdeklek mast akkor mas se erdekel engem” sertodott jatekot, akkor nem is lesz...
23/29 he84 válasza:
Ne haragudj kérdező, de a legtöbb válaszolónak igaza van. Ez illetlen viselkedés bizonyos mértékben. Nyilván nem kell feltűnően barátkozni velük túlzottan, ha nem akarsz, de attól még nem kéne őket ennyire kerülnöd és túlzottan távolásot tartanod, mert ez tényleg illetlenség és másokat bosszantasz vele. Ha folyton félrehúzódsz miattuk, az nem jó senkinek se, valójában neked se lesz jó hosszútávon, mert így a barátaid előbb-utóbb hanyagolni fognak, ha ezt így folytatod. Ha pedig meghívnak a barátaid ide-oda, akkor miért nem mondasz nekik nemet? Miért mész bele kényszerből, ha ott ennyire kerülöd a nőket? Egy meghívásra nem kötelező mindig igent mondani és elmenni. Ha valóban a barátaid, mondd el nekik őszintén, hogy te igazából nem nagyon akarsz menni, mert nincs kedved azokkal a lányokkal együtt lenni. Ha jó barátok, akkor el fogják fogadni, még hogyha nem is érténék meg teljesen. Ám így 2 dolgot hihetnek rólad: 1. meleg vagy, 2. nőgyülölő vagy. És egyáltalán mi bajod azokkal a lányokkal, meg a nőkkel? Erre még senkinek se válaszoltál, pedig rajtam kívül más is kérdezte. Ha elmondanád őszintén, talán jobban megértenék itt páran jobb esetben.
24/29 A kérdező kommentje:
Hülyeség, hogy senki nem érdekel engem. A barátaim érdekelnek. Csak azok a random lányok nem, akiket hívnak még.
Szoktam sokszor nemet mondani. Tehát azzal nincs baj. Azokkal akiket hívnak általában semmi. Csak egyszerűen rosszul érzem magam a közelükben. Főleg ha beszélek velük, rájuk nézek, stb.; ezért is kerülöm ezeket a dolgokat.
2018. máj. 21. 20:55
25/29 he84 válasza:
Nem mondtam, hogy mindenkivel ilyen vagy. De ő velük se kéne ilyen illetlenül bánnod, hoigy letojod őket teljesen. Ha meg ennyire nem bírod őket, akkor mint mondtam, ne legyél ott, ne menj el a meghívásra és beszélj a barátaiddal erről! Ha valóban a barátaid, akkor legalább elfogadják és rád hagyják a dolgot. Nem olyan nehéz. Amúgy meg a kérdésed félreérthető, mert te nőket írtál, pedig elvileg csak a barátaid lány barátairól van szó. Nem ugyanaz.
26/29 A kérdező kommentje:
Nos, nem szetetek egy nő közelében sem lenni, de ez csak a barátaimat zavarja valamiért, ezért is azt a példát hoztam fel. Most leírhattam volna azt is, hogy azt sem szeretem, ha a buszon mellém ül egy lány, de annak semmi köze a kérdéshez.
2018. máj. 22. 14:17
27/29 he84 válasza:
Pedig azt is mondtad itt, hogy csak azokkal a lányokkal van csak bajod. Most akkor ki tudja mi az igazság, hol ezt mondod, hol azt,... Már elmondtam mit lehetne tenni, mást nem nagyon! Legalábbis azon kívül, hogyha ott vagy, akkor nem kerülöd, nem ignorálod őket nagyon, mert különben illetlen nőgyülölő vagy! Részemről ennyi, a te butaságod, ha nem hallgatsz a tanácsokra, pláne ha még te kértél!
28/29 anonim válasza:
Gáz vagy öcsém. Csak erre sajnos utólag fogsz rájönni, hiába magyarázzák itt neked vagy öten. Attól hogy te ronda vagy, még szóba lehet állni a lányokkal, nem harapnak! Lehet hogy elejében kényelmetlen lesz, de majd beleszoksz, hogy ők is ugyanolyan emberek mint te vagy én!
29/29 he84 válasza:
Így van előttem válaszoló, igazad van! Én nő létemre szintén nem vagyok szép, hanem átlagos, vagy kicsit átlag alatti, ráadásul még fiús is némiképp, amiről nem tehetek, mégis néha beszélek emberekkel. Bár az is igaz, hogy nem nagy társaságokban, mert ha sokan vannak körülöttem, azt általában nem nagyon szeretem. Ettől még nem kerülöm kifejezetten az embereket legtöbbször, de egy nagyon szociális ember se vagyok általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!