Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szomorú vagyok és magányos,...

Szomorú vagyok és magányos, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már legalább egy éve nagyon szomorú vagyok, egyetlen barátom van (lány) akivel nagyon jóba vagyok de nemrég lett pasija és így kicsit elhanyagol engem.

Több barátom nincs, az osztályban mindig látom ahogy a fiúk ölelgetik a lányokat én meg csak ülök és próbálom magam nem elsírni.

Nem tartom magam jó srácnak, régen mondta pár lány hogy vicces vagyok meg helyes de szerintem nem.

Mit csináljak hogy ne legyek ennyire letörve? Már ott tartom hogy tegnap kémia óra közepéb rám tört a halálvágy és elkezdtem akasztófákat rajzolgatni, meg körővel vagdosni a kezem.

Segítsetek légyszíves :(

14F

2018. máj. 16. 01:41
1 2
 11/11 Bögyös Dávid ***** válasza:
Na látod kérdező, jól is alakulhatnak a dolgok. Nem véletlenül létezel, élni kell az életet, és ha valami nem sikerül vagy nem történik úgy, ahogy akarjuk, akkor is törekedni kell arra, hogy annak ellenére is történyen jó dolog. Sokminden változhat az életben, túl kell esni a gondokon. Sok rossz pillanat lessz még az életben, de sok jó is. Az esély arra, hogy te itt vagy, gyakorlatilag 0. Nagyon meg kell becsülni, és bár azon, hogy a halálon gondolkodsz, és megpróbálod feldolgozni a rossz pillanatokat, az még oké lehet, de ne csapjon át önbántalmazásba vagy tényleges öngyilkossági kísérletre pont azért, mivel a több billió jelentkező közül most te vagy itt. Sok ember meg se fog halni, mivel sosem fog megszületni. Megszülettél, most éld az életed, amíg meg nem halsz, a maga módján, ezért nincs értelme az öngyilkossági kísérleteknek.
2024. máj. 12. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.