Mit jelent ez az álom? Nagyon furát éreztem, mikor felkeltem. Szomorú, magányos de egyben boldog is voltam.20/L
Ez az álom:
Egy fiúval régóta jó barátok vagyunk, de neki is meg nekem is más tetszik. Valami nagy házban voltunk, ahol több ember is volt. Hülyéskedtünk meg minden, aztán mondtam, hogy mennem kell, így bementem a szobámba. Aztán jött utánam, leült mellém és komolyan beszélgettünk. Zavarban voltunk. Nagyon vert a szívem, és alig tudtam megszólalni. Csak motyogtunk, mert mindig hülyêskedünk, de komolyan kettesben sose beszélgetünk. Aztán kiment, én meg felálltam és néztem a földet, meg az ajtót, amin kiment. Aztán a fiú berontott az ajtón, megcsókolt és azt mondta, hogy szeret. Éreztem a szívdobogását. Csak arra tudtam gondolni, hogy neki más tetszik...akkor mi van azzal a másik lánnyal... Nagyon boldog voltam. Írtó helyes volt a srác.
Mikor felébredtem, szomorú, magányos, de egyben boldog is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!