Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szerezzek barátokat?

Hogyan szerezzek barátokat?

Figyelt kérdés
Mindig azt hittem vannak barátaim, de valahogy mindegyik elmaradt mellőlem. Akit a barátnőmnek gondoltam egy hét éves barátság után hagyott el, mert őszintén megmondtam neki a véleményem. Azóta elveszettnek érzem magam. Azt hittem a barátságok őszinteségre épülnek. Ti hogyan barátkoztok? Se az egyetemen, sem a munkahelyemen nem alakult ki még semmi. Előre is köszönöm. 23/L
2018. máj. 13. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

Személy szerint én már inkább csak interneten barátkozom inkább, sose gondoltam hogy ezt mondom pár éve de itt a neten lehet hasonló érdeklődésű embereket találni, persze sok az olyan is aki idióta. Lényegében ha valaki jól tud kommunikálni elég szép barátságok alakulnak.

Szerintem manapság a világban a napi rutinnal való barátkozás mint a (munkahelyen is az 'álszent' jó-pofizást nevezik barátságnak) ami aztán sokszor ha az egyik ember máshova kerül már el is tűnik. /25F/

2018. máj. 13. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is jónéhány barátságom ment tönkre az őszinteségem miatt. De szerencsére akik maradtak, azokkal változatlanul tudok tabuk nélkül beszélgetni.

Vannak hál' istennek ilyen emberek, akik előtt nem kell feleslegesen jópofizni, csak meg kell találni őket. Neked is biztos szerencséd lesz előbb-utóbb :)

Ha esetleg Békés megye környékén élsz, akkor ha gondolod, én megpróbálhatok veled barátkozni.

2018. máj. 13. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Én már sehogy. Belefáradtam 😴

Jobban mondva felesleges energiát fektetnem belé. Nyitva hagyom a kapukat, szépen mosolygok, próbáluk szimpatikus első benyomást tenni. Munkám során sok új emberrel találkozom, sportolni járogatok el stb... ha valakit megfogok, akkor kialakul egy beszélgetés, és ennyi. Ha jól érzem magam benne, közös az érdeklődés, akkor van értelme belemenni. De kezdeményezni már nem fogok.

Őszintén szólva sokkal egyszerőbb egyedül boldgnak lenni, egyszemélyes hobbikat-programokat találni-szervezni, mint egy valódi barátot-lelki társat találni. Nekem egy ilyen személy van az életemben, ő a párom is egyben.

Nyilván van olyan téma, amit vele nem tudok átbeszélni, és ezért jók lennének barátok. ...Úszok az árral, majd ha úgy kell lennie, akkor lesz egy barátságom is. Már nem tudok kétségbe esni rajta, ha mégse. 🙂

Te amúgy most mennyire vagy kétségbe esve a barátság téma miatt?

2018. máj. 14. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!