Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meglepetesbuli (beulos), hogy...

Meglepetesbuli (beulos), hogy szokas a fizetés?

Figyelt kérdés

En az egyik meghivott vagyok, a srac bátyja szervezi. Beülünk valahova. Ilyenkorr fizetes teren mi a szokas?

Eleg draga etteremben foglaltak ebedre asztalt. Marmint nekem draga, mert gimibe jarok meg, es hulyen erzem magam ...

2018. máj. 11. 06:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Kerdezz ra meg elotte hogy aki anyagilag szukre szabott annak mit tanacsolnak... nincs ebben semmi ciki
2018. máj. 11. 07:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenki a sajátját fizeti, +a meglepettét szétdobják.
2018. máj. 11. 07:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Így szokás ahogy a kettes írja, de figyelj oda, mert egyszer én így megszívtam: nem volt óriási különbség a fogyasztásokban, így megegyeztünk hogy a végösszeget annyi fele osztjuk, ahányan vagyunk -1, az ünnepelt. Ők odadobtak valamennyit, amihez még ahhoz képest elég sok hiányzott amit én kiegészítettem, ők meg mondták hogy majd visszakapom, hogy igazságosan elosztjuk. Azóta se láttam, se a pénzt, se őket akiket akkor a barátaimnak hittem :D
2018. máj. 11. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, mindenki a sajatjat fizeti. Probalj meg olcsobb eteleket rendelni meg csak asvanyvizet. Illetve ha tudod csekkold le a neten az ettermet mar elore,ha fent van az etlap nezd at az arakat. Meg azt ia megnezhetned h van e "gyerek adagban" kerheto etel. Azok altalaban olcsobbak es jobb helyeken egy felnott is jol lakik azert tole.
2018. máj. 11. 08:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszi szépen!

Hát otthonról kérni nem tudok, de addig mèg van kèt hét, megpróbálok valamilyen alkalmi munkát keresni, hogy ki tudjam fizetni a részem abból.

2018. máj. 11. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Normális esetben azért a szervező megbeszéli előre. Nálunk legalábbis így megy (pl. egy munkatársunk férjhez megy, vki feldobta, hogy adjunk neki nászajándékot, kiválasztottuk az ajándékot, és még mielőtt megrendeltük-vettük, megdumáltuk, hogy mindenki arányosan fizet bele).

Ha neked anyagilag ez nem épp alkalmas, akkor kérdezd meg a srác bátyját, hogy hogy fog menni a fizu, mert... és akkor itt megjegyezheted, hogy "hát tudod, hogy gimis vagyok még, és nincs túl sok pénzem". Sztem azért ilyen esetben illik legalább azokét kifizetni, akiknek önhibájukon kívül nincs tartós fizetésük.

2018. máj. 11. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ha meglepetésbulit szervezek hugomnsk vagy barátnőmnek, alap, hogy az osszes meghivott fogyasztását én fizetem. Ők hoznak valami apró ajándékot, virágot vagy bort.
2018. máj. 13. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!