Engedné vajon a haverom, hogy megsimogassam a hátközépig érő, selymes, hosszú haját?
Figyelt kérdés
Fiúk vagyunk, de nekem nagyon tetszik, hogy neki eszméletlenül dús és hosszú haja van. Szebb haja van, mint a nőknek. Nekem meg hajfétisem van. Vajon ha szépen megkérném, megengedné, hogy megsimogassam a gyönyörű haját?2018. máj. 8. 17:25
2/14 anonim válasza:
Erős homoerotikus töltete van ennek a szövegnek. Ezzel nem megsérteni akarlak, ez csak a véleményem... Szerintem bizarrnak tartaná egyébként
3/14 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy megsimogathatod-e a haját. Így, egyszerűen. Mondd meg neki, hogy nagyon szép haja van.
De ha hajfetisiszta vagy, akkor lehet, egy simitől is elszalad veled a ló, és már látom magam előtt a jelenetet, ahogy menekül előled, te meg futsz utána, hogy "csak még egy kicsit" :-)
4/14 anonim válasza:
Simán: Hozzáérhetek?
Majd végigsimized, örülsz magadnak és nem hozod szóba többet.
6/14 anonim válasza:
De aranyos vagy. Egyelek meg. 😇 F/19
7/14 anonim válasza:
Mondd neki hogy “Hang vagy levágatni”. Majd ha levágatta vedd meg a fodrásztól a haját, és annyit simogathatod amennyit akarod.
8/14 anonim válasza:
Persze. Közben meg mutasd meg neki a helyes kis lapátkádat, meg a vödröcskédet.
9/14 anonim válasza:
Amúgy ha nem vagyok indiszkrét: hány évesek vagytok és mióta vagytok barátok?
10/14 A kérdező kommentje:
2018. máj. 9. 05:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!