Szerintetek miért használt ki?
Figyelt kérdés
Általános felső tagozatában ismertem meg a volt legjobb barátnőmet. 1-2 évig el is voltunk. A mi osztályunkban tudni illik vannak az elkényesztetett libák akik már 5. Esen alig bírják eldonteni hogy iphone 7-et vegyenek vagy a legujjab samsungot. Nah most az tortent,hogy a baratnom eleinte azokkal barátkozott es ok kesobb kikozositettek. Odajott hozzam hogy barátkozzak vele,en jószívű voltam es akarmennyire is utaltam en elfogadtam es nem hagytam egyedul. Sokat veszekedtem vele mert soha nem volt velem kedves,mindig megbantott. Es persze ha elmondtam neki a bajom en voltam a sertodekeny. El tellt a baratsagunk ota 1 ev es most a heten elmondta,hogy o nem szeret engem. Nagyon megbantott meg ezek utan is. Tudom bennem is volt hiba a baratsagunk soran. Letilltott mindenhonnan es miközbe o hasznalt ki engem,es most is mindenkinek azt mondja,hogy enhibás mindenert. 3 napja nem beszelunk es kibeszél az egesz osztaly elott. Szerintetek mit kene tennem? Miert volt velem ilyen? A hibakert bocsanat. Es leszögeznem hogy 13 evesek vagyunk mindketten.2018. máj. 4. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!