Normalis, ha 10 éve közeli ismerosom, volt evfolyamtarsam, szaktarsam letilt, mert szemére hányom, hogy sokat használt egy vegyszerbol amit én vettem meg?
Történt az, hogy az ismerősöm épp a diplomamunkáját csinálta és kellett neki egy speciális ragasztó, amiből nekem pont volt, mert frissen vettem meg. Ebből a ragasztóból néhány gramm (kb egy körömlakkos üvegnyi) 5000 forintba kerül.
Úgy volt, hogy csak néhány csepp kell bele, de beleöntötte a felét, később vettem észre.
Akkor szóltam neki, hogy azért ennyit nem kellett volna rálocsolni mert nagyon drága volt, erre szemrehányóan annyit mondott, hogy majd kifizeti azt a 200 forintot..
Azóta csak annyit láttam, hogy letiltott a facebookon.
Mivel én fiú vagyok, ő meg lány, és viszonylag szoros a kapcsolatunk, lehet azt szeretné csak, hogy foglalkozzak vele.
De az is lehet, hogy belekattant ebbe az egész egyetemesdibe, ahogy sok magyar. Mit gondoltok? Írtam neki sms-t, nem válaszolt, írtam egy másik fb profilomról, semmi. Tényleg ennyit ér egy 10 éves barátság? Pontosan 2500 forintot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!