Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőmet anyukámnak nézték?

A barátnőmet anyukámnak nézték?

Figyelt kérdés

Volt osztálytársammal (30 évesek vagyunk) beültünk egy kávézóba. Amikor rendeltünk a felszolgáló lány kérdezte, hogy "Anyukád is kér hozzá...."

Nagyon ciki volt, mert hiába telefonált (kicsit távolabb) meghallotta.

Azóta nem sikerült összehoznunk újabb találkát. Úgy érzem megsértődött és kifogásokat keres, amivel lemondja.

Ti mit tennétek?

Amúgy én tényleg fiatalabbnak látszom a koromtól, ő idősebbnek. De sose éreztem, hogy ez befolyásolhatna bármit is. Ez még decemberben történt.

2018. máj. 1. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

Ha tényleg ennyire primitív a barátnőd, sokkal jobban jársz, hogy így alakult.

Olcsón megszabadultál a hiú ostobaságtól.

2018. máj. 1. 08:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Majdnem 20 éves barátságot ilyen miatt kidobni a kukába, nekem túl drasztikus lépésnek tűnik.
2018. máj. 1. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Beszéld át ezt a témát vele, ez nyomja a lelkét. Nyitnod kéne felé.
2018. máj. 1. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Hadd kérdezzek vissza. Az igaz hogy 20 éve ismered, de ezek után ami történt, tényleg a barátod? Igaz barátságok ennél sokkal keményebb próbát is kiállnak.
2018. máj. 1. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

Ennek a barátságnak annyi.

A nők többsége ezt nem tűri. Én hagynám a fenébe, ha ennyire zavarja, hogy jobb nő vagy.

Szingli?

2018. máj. 1. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
11%
Köszi a 0%-t.
2018. máj. 1. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Ha ennyi ideje vagytok barátnők, akkor szerintem ez a barátság már majdnem mindent kibír. :)

Hagyj még neki egy kis időt, vagy nem tudom. Mondd meg neki, hogy úgysem az számít, hogy mennyinek néz ki, hanem hogy mennyinek érzi magát. Illetve hogy ha ő nem érzi úgy, hogy idősebbnek néz ki a koránál, akkor miért pont egyetlen idegen lány véleménye a döntő? :/

Remélem meg tudjátok beszélni valahogy.

2018. máj. 1. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Olyan is lehet, hogy a felszolgáló hölgy részéről provokáció volt. Nőknél gyakori, ha csak első ránézésre nem szimpatikus valaki.
2018. máj. 1. 14:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Mindenkinek ment a zöld kéz.

Férjnél vagyunk és vannak gyerekeink is.

Mondtam neki, hogy ha esetleg emiatt bánkódik, hülyeség egy felszolgálólány miatt. De persze azt mondta ne vicceljek....

Most akkor pihentetem egy picit a találkozót. Skypeon szoktunk beszélni és ott minden a régi.

2018. máj. 1. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!