Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az mennyire normális, hogy a...

Az mennyire normális, hogy a legjobb barátnőmet mindennél jobban szeretem?

Figyelt kérdés

Mindenben egyetértünk,mindent megbeszélünk.Sose ártott még nekem.Csak jót tett velem..

Ő biztosan nem így érzi,elvégre van pasija családja.Nyílván nekem is van családom de mégis őt jobban szeretem :/

Nem tudom,hogy ez miért van.Bár sokszor leszidnak itthon,tesóm is piszkál.Szvl egy kicsit érthető,de akkor is...mégse tett értem annyit mint pl anyám..

Csak nálam van ilyen érzés,veletek is előfordult már ilyen?

15/L

Nehogy elkezdje valaki,hogy leszbi vagyok xD :'D

2018. febr. 10. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Ebben a korban minden gyerek csapódik valami baráthoz,mert ilyenkor már egyre jobban nem a szülők "okoskodása" a fontos,hanem a "nagy igaz barátok" :)))

Ilyenkor kezd egy fiatal kikukkantani a világba,indulnak a szerelmek,barátkozások,és a babázás elfelejtése.

Ez normális,jelenleg ez a menő és a fontos.

Pár év múlva a szerelmed lesz a legfontosabb,majd a férjed, gyerekeid,és ismét a szüleid. :)

2018. febr. 10. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Gazdag csaj lehet, ha többet tett érted, mint a szüleid... :)

...de komolyra fordítva: ha nincs párod és épp az ősökkel szembeni lázadó időszakod éled, akkor nem csoda, hogy a legjobb barátnőd van a középpontban. (Én 15 éves koromban még a legjobb haverommal is rondán beszéltem, meg folyton frocliztuk egymást, de hát én pasi vagyok...) :)

2018. febr. 10. 17:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Írtam,hogy “mégse tett értem annyit mint pl az anyám”

Amúgy sose vett nekem semmit (ami nem gond)

2018. febr. 10. 17:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy mi is folyton “cseszegetjük” ,lökdössük egymást.De nyílván viccből. :,D csak hat mi meg lanyok vagyunk xD
2018. febr. 10. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Mennyi ilyen van. Lesz közös tetkó, klasz bulikák stb aztán egyik lecumizza a másik paliját és vége mindennek...

Dióhéjban

2018. febr. 10. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Mi pont nem ilyenek vagyunk.

Mi inkább "f2sza" csajok vagyunk,akik rockot,metalt hallgatnak.Nem pedig plázáznak és szopják a f.....

Eszünkbe se jutna ilyet tenni..

2018. febr. 10. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit több mint 10 éve van egy ilyen barátnőm, közösek az érdeklődési köreink, ott vagyunk egymásnak jóban rosszban és míg a legtöbb ember jön-megy az életünkben, mi kitartunk egymás mellett. A ti kapcsolatotok is ilyennek tűnik szóval nyugi, ez teljesen normális dolog és aki szerint ez csak valami ostoba futó szeszély, ami majd félre lesz dobva ha valami kuki befigyel a képbe, annak még nem volt igazi, mély barátsága.
2018. febr. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!