Hogyan jelezhetném finomana barátnőmnek, hogy túl sokat van nálam és kezd a terhemre lenni?
A barátnőm az egyetem után visszaköltözött vidékre a szüleihez, én maradtam Budapesten. Rendszeresen jár fel és kvázi megkérdezés nélkül jön hozzám, alszik itt napokig. Gyakran azt sem tudja mikor megy haza és hogyan, sok cuccot nem hoz magával így mindent kölcsön kér. Kezd ebből elegem lenni, mert kezd terhes lenni 2 hetente hosztolgatni stb. Amikor hazaköltözött már akkor tudta, hogy utálni fog otthon lenni a szüleivel, csupán lustaságból tette, minden barátnője szinte itt van, szórakozni itt szeret stb.
Hogyan jelezhetném finoman, hogy nem vagyok hotel, ne gondoljon rám úgy mint egy fix megoldásra, mert nekem is van életem és szeretném élvezni a hétvégét, plusz tanulnom is kell az egyetem miatt. Emellett rendkívül erőszakos tud lenni, mert ha itt van állandóan inni, bulizni, mászkálni akar, amihez nincs sok kedvem folyamatosan. Plusz mivel ő a szüleivel lakik sokkal könnyebben szórja a pénzt...
Az ilyen nem ert a finomkodasbol.
Emellett rendkívül erőszakos tud lenni,
Szepen ha elment inni, bezarod az ajtot es kesz. Lessz harag, de legalabb nem leszel kihasznalva.
Egyszerűen ne engedd be, kerüld el a hívásait. Mond, hogy beteg vagy...
Ne foglalkozz vele, majd keres mást.
Egszerűen: "örülök, hogy jössz, de kezdesz pofátlan lenni".
Nem kell finomkodni, megmondod, hogy állítson magán, vagy be sem engeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!