Helyesen döntöttem?
Figyelt kérdés
Szóval volt egy nagyon jó lány barátom én sokkal többet éreztem iránta mint ő felém szerelmet vallottam de elutasított és maradt a barátzóna.Tegnap megszakítottam vele minden kapcsolatot mert így csak magamat pusztítom ha a közelében vagyok vagy beszélgetünk újra feltámadnak az érzéseim ezt szépen elmondtam neki személyesen egy parkban kb semmi jelet nem adott hogy igazam lenne vagy nagyon rosszul érintette.Szerintetek igazam van valamilyen szinten?2018. ápr. 25. 10:26
1/5 anonim válasza:
Szóval nem érintette rosszul? Akkor igazad van. Ne foglalkozz vele, barátnak sem volt igazi barát, ha nem sajnálja.
2/5 anonim válasza:
Szerintem jól döntöttél. Én pl. nem hiszek fiú-lány barátságban. Az egyik fél előbb vagy utóbb valószínűleg többet fog érezni. Nem lenne jó, hogyha "pusztítanád" magadat a közelében.
Csak így megjegyzésként a végére: Neked kell érezned, hogy a döntésed helyes-e vagy nem, most jövök egy ego trainer közhelyével, de te tudod, hogy neked mi a jó. Amíg egy-egy döntés nem jár nagy felelősséggel, addig nyugodtan tedd fel magadnak a "Jól döntöttem?" kérdést, tudni fogod rá a választ.
3/5 anonim válasza:
Fiu lany baratsag lenyege, pont az, hogy mind a ketten akarnatok tobbet a masiktol, de kepesek vagytok tartani magatokat, tiszteletben tartjatok a masikat..
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez a módja. Sajnos ilyenkor megszakad a barátság és minden más :( ez van. Tovább kell lépni.
5/5 anonim válasza:
Igen. Ezutan mar a barátsag, aligha működhet. Ha meg meg rosszul sem érintette a dolog, akkor azért az a barátsag sem lehetett túl erős az ő részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!