Most velem van baja vagy mivan?
Van egy fiu akivel joba vagyunk csak baratsag szintjen ( nem is lesz tobb) es ma reggel irtam neki hogy h aludtal? O meg vissza irta hogy h neveben nem tud nyilatkozni ( nem poenkodva) mostf irom neki hogy micsi es visszairt hogy kicsi kerdezem hogy mi a valasz az volt hogy ez legalabb nem rovidites utana irom neki hogy u atkozok es irja "nyulj a bugyidba és nem fogsz" kerdezem hogy mi baja es irja vissza hogy mi a fa*bajom lenne jokedvem van amugy
Most velem van baja vagy mi lehet?

Ki a fene ír rá reggel az emberre? Hétköznap? És mi? Mégegyszer el kell olvassam xd
Szóval
Kérdező: Szia. Hogy aludtál?
Srác: a nevében nem tudok nyilatkozni.
Kérdező: Micsi?
Őöö...elvesztem...
Eltelik egy kis idő.
???(visszair, hogy kicsi kerdezem hogy mi a valasz az volt hogy)??? (Ez nem tom mi a ? jelek közt)...:
Srác: ez legalabb nem rovidites
Kérdező: Átkozok.
Srác:nyulj a bugyidba és nem fogsz.
Kérdező: Mi bajod?
Srác: mi a fa*bajom lenne jokedvem van amugy.
Most akkor kinek mi baja? Csak mert úgy tűnik mindkettőtöknél van valami gebasz :D
Nekem egyébként, ha érdekel az a véleményem, hogy valaki volt a srácnál és valaki más írta, hogy a srác nevében nem tud nyilatkozni. De egyébként nem értem az egészet xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!