Mivan a baratnőmmel? Mar 8 eve joban vagyunk nagyon csinos lany. Sosem oltozik ugy h adjon magara ugy ertem tiszta meg minden de olyan rovidnadragot ami tovidebb mar nem vesz fel. ?
22 evesen ne legyen regimodi
En irulnek ha bamulnanak
Miért akarod észhez téríteni? Hiszen ő van észnél!
Közönségesen felöltözni, úgy hogy kilóg a feneked, melled, hogy mindenki téged bámuljon, nem normális.
Lehet valaki nagyon csinos úgy is, hogy nem fenékmutogató rövidnadrágban van.
A közönséges és csinos nem ugyanaz.
Inkább örülj neki, hogy ilyen normális barátnőd van, nem egy hülye kis p_csa.
"ferjes asszonynak nem illik olyan kicsi nadragba maszkalni ha a ferje nincs ott"
jól mondja! Követned kellene, nem megváltoztatni!
Miért is kéne r|b@ncnak öltöznie?
Két dolog sántít ebben a barátságban: rosszat akarsz neki és kivetíted rá a saját korlátaidat. Kicsit egyoldalú ez így, nem? Te miért nem örülsz, ha ő így érzi jól magát? Ne tévedj, a barátságotok nem ad igazolást az önzésedre. Attól,vhogy plázap*cs_nak öltözteted, legfeljebb ő hasonlítana rád, nem fordítva.
Nem oltoztetem ugyse lehet vele beszelni amit akar azt csinal
Otthon olzozik ugy ahogy kell egy fiatalnak de mashol nem pedig megmutathazna magat
A multkor is ott voltam jott az aposa a sogora mar rogton masat vett fel
Ez betegseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!