Ti megismernétek szívesen egy ilyen nőt?
Figyelt kérdés
A nő a másik nem szemszögéből nézve helyes, nem ronda, csinos, okos, művelt, vagy ha nem is a művelt a megfelelő szó, akkor intelligens. Akik ismerik, azt mondják életrevaló, jó beszélgetőpartner, hatalmas szívű, néha nyers de igazmondó, és nagy igazságszeretet él benne. Szeret írni, ismerkedni, beszélgetni... :)2013. dec. 2. 16:19
1/8 anonim válasza:
Ki ne szeretne? Egyébként nem ártana, ha 1-2 negatívum is fel lenne sorolva, hogy árnyaltabb legyen a kép.
2/8 A kérdező kommentje:
A negatívumok mások szemével: néha nyers, nagyszájú -amit van aki nehezményez, van aki díjaz, vannak pillanatok amikor arrogáns, nehezen oldódik, sokszor közvetlen, sokszor meg elzárkózó. Eleinte szótlan, később feloldódó... összességében: furcsa jellem, és talán ez a vonzereje... :)
2013. dec. 2. 16:24
3/8 anonim válasza:
Nem annyira furcsa. Látszik, hogy vannak önálló gondolatai, amiket fel is vállal, bár az arrogancia valóban nem túl előnyös, de kinek nincsenek hibái?
4/8 A kérdező kommentje:
Arroganciát úgy értd, hogy csak azzal szemben, akin szintén érzi ezt. Alaptalanul nem, mert érzékeny lelkű, számára az emberi kapcsolatai nagyon fontosak, viszont barátságot csak úgy képes ápolni, ha adok-kapok alapon van a dolog. Sokszor ezt ki is használják, emiatt sokat kesereg... Hangulatember...
2013. dec. 2. 16:37
5/8 anonim válasza:
És mennyi idős vagy? Mert gondolom magadról írtad ezeket. :)
6/8 anonim válasza:
Ah értem. Őszintén szólva elég szimpatikusnak tűnik így első "ránézésre", szóval szívesen megismerkednék egy ilyen nővel, főleg úgy, hogy én is szeretek ismerkedni másokkal ;)
7/8 A kérdező kommentje:
5. igen, rólam mondják az emberek ezeket... én felfedezek magamban sok dolgot, de arra azt szokták mondani, hogy nem igaz, nem tudom reálisan értékelni önmagam... van hogy csak nevetek rajta. Utána van az hogy nem szól szám, nem fáj fejem... :)
2013. dec. 2. 16:54
8/8 A kérdező kommentje:
6. Első "ránézésre" .. :D ezen jót mosolyogtam.. :))))
2013. dec. 2. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!