Van itt olyan fiú aki szívesen ismerkedne egy (nem kicsit) dagi lánnyal?
Figyelt kérdés
Annyit tudjatok hogy bem rólam van szó. Egy barátnőmnek keresek egy barátot. Ja és ő 14/L2013. nov. 21. 18:39
1/5 anonim válasza:
Bocs, de szerintem ne kerítősködj, még ha csak barát barátról is van szó. Az összehozásokból nem sokszor lesz életképes kapcsolat.
2/5 anonim válasza:
Én baromira megalázónak tartanám ezt a barátnőd helyében. Szerintem ne is mondd meg neki,mert csak vérig aláznád...még ha nem is vallja be.
3/5 A kérdező kommentje:
Pont hogy ő mondta hogy segítsek
2013. nov. 21. 19:49
5/5 anonim válasza:
Ha komolyan segíteni akarsz neki, akkor menj el vele futni, segíts neki a fogyásban, mert ebben a korosztályban nem nagyon tolerálják a fiúk a "nem kicsit" dagi lányokat.Ennyi idősen még könnyebb a fogyás.Ennek kéne az elsőnek lenni,nem a pasizásnak....csalódni még ráér bőven,előbb tegye rendbe magát! 2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!