A lányok közt valóban kevésbé alakul ki szoros barátság?
Hát, engem még ellenség sem fenyegetett, nemhogy barát.
Amúgy van egy pár csajkategória - direkt nem nőt mondok -, akikkel nem lehet barátkozni.
Az egyik, aki itt is megjelenik, a "fiúkkal jobban kijövök": ők dobozolnak, és ha kiderül rólad valami, akkor ide-oda rakosgatnak. Ha azt mondom, alig várom a VB-t, akkor beraknak a fiús dobozba, ha azt mondom, elmegyek körömlakkot venni, beraknak a lányosba. És mindig a rosszabbat látják meg. Nekik az nem jön össze, hogy arcpakolásban nyomom a lövöldözős játékokat, mert nem tudják eldönteni, hogy bírnak, mert fiús vagyok, vagy nem, mert lányos.
Az ilyen embereket alapból nem szeretem, aki olyat mond, hogy fiúkkal vagy lányokkal jobban kijön, az alapból tulajdonságokat társít az emberhez, mielőtt megismerné.
És van két kategória, aki lenéz, csak pont ellenkező okok miatt. Az egyik lenéz, mert sznob, mert nem járok magassarkúban, mert nem tetszik a műköröm, mert szeretem a pásztortarhonyát, mert van turiból ruhám. A másik pedig azért néz le, mert azt hiszi, én vagyok a sznob, amiért sminkelek, érdekel a bőrápolás, nemcsak a szükséges dolgokat veszem meg és szeretem a szusit.
Ezeket ignorálni kell, és a maradékban hatalmas kincsek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!