A lányok közt valóban kevésbé alakul ki szoros barátság?
Ezt én is tapasztaltam sokszor. Régebben rendszerint pótlékként tekintettek rám, "ha nincsen ló, a szamár is jó" alapon. Általában csak akkor voltam jó valamire, ha dolgozatot írtunk vagy kellett a lecke valakinek, azontúl megszűntem létezni. :D Magamat is rendesen ócsárolom, hogy egyáltalán szóba álltam ilyen véglényekkel, de ez van, a saját hibáiból tanul az ember. Most nincsenek barátaim, de nem is bánom. Szép lassan leépítettem őket, mert csak kihasználtak, s jelentem: boldog vagyok így egyedül is. :)
Egyébként én is gondoltam már arra, hogy a lányok között nem tud őszinte barátság kialakulni, hiszen egy másik lányban/nőben mindig vetélytársat fogunk látni, és ez szép lassan megmérgezi majd a kapcsolatot, sajnos. A fiúkat ebből a szempontból nagyon irigylem, nagyon szép és hosszan tartó barátságokat képesek egymással kialakítani, és a problémáikon is hamar át tudnak lendülni, legalábbis ezt szűrtem le a környezetemben élő fiúk/férfiak viselkedéséből. :)
Ezt én is észrevettem. Sajnos nekem egyáltalán nincs lány barátom. Nem találom a közöshangot, a fecsegés nem az én műfajom. Persze szeretek beszélgetni, ha tehetem találkozni de erre még sose volt példa. Mindegyik lány barátom felszínes volt és hogy is mondjam, pcsás.
Fiúkkal viszont tényleg jól kijövök. És van lány fiú barátság. 20/N
Sajnos a nők egy nagy része végtelenül aljas tud lenni.
A legkisebb lelkifurdalás nélkül másznak rá a barátnőjük pasijára, férjére.
Ha a férfi ekkor nemet mond, akkor vagy lebu zizzák, vagy azt hazudják a barátnőjüknek -meg mindenki másnak- hogy a pasas mászott őrájuk, de ők természetesen kikérték maguknak.
A rengeteg válás is ezért van, mert szóló pasas nem kell a nőknek, mert akinek nincsen -éppen- barátnője az az ő szemükben egy lúzer.
Ebből következik, hogy nekik kizárólag a párkapcsolatban élő férfi kell, hiszen az biztosan más, hiszen van barátnője/felesége.
Ilyenkor vetnek be mindent -a legkisebb lelkiismeret furdalás nélkül-, hogy elcsábítsák a családjuktól.
(Utána meg dobják a pasast, mert mégsem kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!