Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, ha már nem bírom...

Mit tegyek, ha már nem bírom elviselni ezt a kétszínű világot?

Figyelt kérdés
Utálom ezt az egészet, itt nincsenek barátságok, nincsen lelkitárs, ezek mind csak szavak, nem léteznek.
2018. ápr. 21. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

A barátságok jönnek és mennek...ritka ami hosszan kitart.

Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy az egész élet vacak.

Nekem is van olyan barátnőm akivel egyetemen sülve főve együtt voltunk...de suli után másfele vitt az élet, más dolgok kezdtek el érdekelni. (ő még a szingli 30as kategória, miközben nekem férjem van és most lesz gyerekem) Még ma is jóban vagyunk, de nyilván a távolság és az eltérő "élethelyzet" miatt már nem olyan szoros a kapcsolat, nincs annyi közös téma stb.. (ez van eltávolodtunk egymástól). De ettől még egyikünk sem rossz ember, és nem bántam meg, hogy anno jóban voltunk...egyszerűen ilyen az élet.

Nem tudom ti miért távolodtatok el egymástól, de hidd el majd találsz más barátot...nem kell görcsösen 1 emberhez ragaszkodni.

Igazán tartós baráti kapcsolatom 1 max 2 van, és a testvérek. (Plusz ugye a férjem)

2018. ápr. 21. 17:38
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Mert gyíkarcod van azért nem szeretnek. Én is kérek egy 0százalékost:D én még ki is érdemlem:D
2018. ápr. 21. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Létezik lelkitárs, barátság, de sokszor egyoldalú és az egyik fél többet tesz a másikért. Nem 100%-ban kölcsönös.
2018. ápr. 21. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is.Ma vesztettem el az egyik legjobb barátomat egy vita miatt,egyszerűen mostanság undorodom ettől a világtól,a kapcsolatoktól és az elvesztett értékrendekről.Szinte márcsak a karrierem az,ami motivál.Teljesen megtudlak érteni.19/l
2018. ápr. 21. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Teljesen együtt érzek veled kérdező... A családomon kívül soha senkire nem számíthattam. Sosem volt egy barátom sem, amint kiderült, hogy mennyire csendes és visszahúzódó vagyok, mindenki elfordult tőlem és senkit nem érdekeltem.
2018. ápr. 21. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:
35%
Ha ezt így eldöntötted, akkor mi a kérdés? Ja, hogy mit tegyél? Merülj el az önsajnálatban...
2018. ápr. 22. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!