Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért mondják azt, hogy férfi...

Miért mondják azt, hogy férfi és nő között nincs barátság?

Figyelt kérdés
Én azt látom egy csomó férfi és nő barátkozik ,és mégsem mindenki fekszik össze.Akkor most, hogy is van ez?

2018. ápr. 19. 00:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%
#5: Speciel demipanszexális vagyok (a demi a fontos, ez jelenti azt, hogy kevés, esetemben 1 potenciális szexpartnerem van. az ellentétes nem nem szükséges feltétel, sőt, a saját nemem pont jobban tetszik, de az emberiség szinte teljes egésze nem érdekel ilyen szempontból), igen, így könnyű, de én nem magamra gondoltam, hanem azokra a tömegekre, akiknek nem szinte teljesen mindegy, hogy kivel szexelnek (barátságnál van már valami közös alap, de ez sem elég akárkinek).
2018. ápr. 19. 02:15
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

Férfiként nekem is van pár nő barátom, akiket barátként tekintek és fordítva. Ettől függetlenül persze aki jól néz ki, már elképzeltem meztelen, meg h milyen lehet az ágyban, de ez legyen az én dolgom, nem tud róla senki. De ettől még nem akarom őket megdugni v nem akarok tőlük többet barátságnál. Azt is tudom, h némelyiknek tetszem és biztosan elképzelte már, milyen lehetne együtt.

Tehát a férfi-nő barátság az igenis jól tud működni, ha mindkét fél tudja kezelni, ehhez egy kis érzelmi intelligencia is szükséges.

2018. ápr. 19. 08:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Én szingli vagyok, meleg, fiú és a legjobb barátom egy lány.
2018. ápr. 20. 01:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Az hogy ténylegesen nem dugnak, egy dolog, de az esetek nagyobb részében bizony vagy a nő vagy a férfi vonzódik a másikhoz, lefeküdne vele, csak tiszteletben tartja a másikat.
2018. ápr. 20. 12:47
 15/23 A kérdező kommentje:

ma 12:47

Az egy idő múlva úgy is elmúlik.

2018. ápr. 20. 15:56
 16/23 anonim ***** válasza:

Azok allitjak akikkel nyilvan megtortent,hogy az egyik fel tobbet akart.

Nekem tobb ferfi barat baratom volt. Sajnos mindegyik idovel megakart fektetni!! Mikor mondtam hogy nem. Baratkent tekintek rajuk. Akkor meg jajj ne keresd mar magadat. Vegul megszakitottam a baratsagot veluk.

Legutobbinal meg en kezdtem el tobbet erezni, 2 ev tavlataban,mert olyan jelzeseket adott. Vegul bevallotta hogy tobb van koztunk mint baratsag. Orultem hogy igy erez. Majd kis kavaras utam mondta hogy nem akar kapcsolatot legyunk baratok. Atvagott,hitegetett. En nem tudtam volna ra baratkent tekinteni a kavaras miatt. Igy inkabb megszakitottam a kapcsolatot vele.

En azt mondom lehet baratsag ket kulon nemu kozott is,de ez a ritkabb!!!

2018. ápr. 20. 22:31
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert csomóan nem tapasztalták meg soha, így nem is tudják elképzelni, hogy a szellemi örömök jobbak, mint a dugás.
2018. ápr. 21. 00:38
 18/23 A kérdező kommentje:

tegnap 22:31

Hát nem tudom,barátom barátnőjének nagyon régen szerelmes lettem,vagyis akkor még éppen nem jártak csak később kezdtek a srác eleinte jó szarul bánt a csajjal,de mivel barátnak nem teszek keresztbe csak lájtosan próbáltam mutatni a csajnak,hogy bejön. Na a lényeg mai napig együtt vannak a csaj is a barátom de már tényleg csak úgy tekintek rá,meg ő is rám. Szóval én hiszek a női férfi barátságban.

2018. ápr. 21. 01:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Barátságban sokkal természetesebb, hogy azonos neműek próbálnak kialakítani egymás között ilyen jellegű kapcsolatokat. A férfi-női barátság nem tud olyan széles skálán működni, mint a női-női, vagy a férfi-férfi, mert sok témát nem tudnak ellentétes neműek megbeszélni egymással, hisz nem mindkettőjükre jellemzőek. Inkább haverság a jellemző férfi és nő között, a szórakozás, a hülyülés, ott nem számít igazán a nembéli eltérés.
2018. ápr. 29. 16:29
 20/23 anonim ***** válasza:

"A férfi-női barátság nem tud olyan széles skálán működni, mint a női-női, vagy a férfi-férfi, mert sok témát nem tudnak ellentétes neműek megbeszélni egymással, hisz nem mindkettőjükre jellemzőek."

Ez butaság. Most elgondolkoztam rajta, hogy mit nem tudok megbeszélni a fiú barátommal, de egy dolog sem jutott eszembe.

Az meg, hogy nem mindkettőnkre jellemző valami: Hát persze, hogy nem! Ha ugyanolyan jellemzőink lennének, akkor nem barátok lennénk, hanem klónok. Gondolom, itt valami olyasmire céloztál, hogy "a nők máshogy működnek mint a férfiak", vagy nem tudom. De ez nem függ a nemtől. Van olyan lány barátom pl., akivel két külön világ vagyunk, abszolút: másféle munka, más hobbi, más személyiség, habitus, és mégis kitűnően megvagyunk.

2018. ápr. 29. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!