Szerintetek bunkóság lenne megkérni, hogy adja nekünk?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm egy elég zárkózott, visszfogott lány, aki kapott egy ajándékutalványt egy szállodba két főre, ilyen fürdőzés szauna ilyenekre. Ő engem hívott meg, hogy menjek el vele, de sajna nem tudtuk összehozni. Mondta, hogy más barátja nemigen van, akik meg igen ilyen több fős társaság, ahonnan nem tudna egy embert kiragadni, mert a többiekkel is ugyanolyan jóban van.
Bunkóság lenne megkérni, hogy adja nekünk a barátommal? Tök jó lenne elmenni kettesben, de pénzünk sajna nincs. Sajnalom a barátnőmet meg minden, de sajna amikor neki jó nekem mindig van vmi más programom :/
2018. ápr. 11. 22:51
41/41 anonim válasza:
Mekkora egy paraszt vagy... és mit mondanál neki? "Neked úgy sincsenek barátaid nekem meg igen"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!