Szerintetek bunkóság lenne megkérni, hogy adja nekünk?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm egy elég zárkózott, visszfogott lány, aki kapott egy ajándékutalványt egy szállodba két főre, ilyen fürdőzés szauna ilyenekre. Ő engem hívott meg, hogy menjek el vele, de sajna nem tudtuk összehozni. Mondta, hogy más barátja nemigen van, akik meg igen ilyen több fős társaság, ahonnan nem tudna egy embert kiragadni, mert a többiekkel is ugyanolyan jóban van.
Bunkóság lenne megkérni, hogy adja nekünk a barátommal? Tök jó lenne elmenni kettesben, de pénzünk sajna nincs. Sajnalom a barátnőmet meg minden, de sajna amikor neki jó nekem mindig van vmi más programom :/
Nem fogorvost írtam... És kezdőként nem magánpraxisban kezded a legmenőbb apucikicsifia megörökölte a milliós rendelőt doki mellett, hanem Sztk-ban, hogy ragadjon is rád vmi. Ha már foglalkozás.
2018. ápr. 11. 23:47
32/41 anonim válasza:
Szerintem igen.Ha beleérzel a helyzetébe,hogy nincs kivel elmenni neki.Téged hívott,de őt elutasítottad,most meg arra kérnéd adja a jegyet neked meg a barátodnak.Biztosan rosszul esne neki,hogy nem akartál időt szánni rá meg az is,hogy mással elmennél vele meg nem akartál,még akkor is ha a párodról van szó.Ez kicsit úgy jönne ki,hogy kihasználod.Sajnálom,hogy nem tudtok elmenni a barátoddal az anyagiak miatt.Volt nekem is úgy,hogy ilyen dolgok miatt nem tudtam utazni,tudom milyen érzés.De ebben az esetben inkább ne tegyél és ne mondj semmit,mert teljesen eltávolodhat tőled a barátnőd.
2018. ápr. 11. 23:50
33/41 anonim válasza:
És te nevezed magad 'barátnak'? Még viccnek is rossz.
Remélem hamar ráeszmèl a barátnőd erre,és egy életre megszakítja veled a kapcsolatot:D
Mert ilyen emberre mint te ne legyen szüksége.
24l
2018. ápr. 12. 07:35
34/41 anonim válasza:
Komolyan ekkora autista vagy, hogy magadtól nem jössz rá, bunkó dolog-e ezt tenni a "barátnőddel"?
2018. ápr. 12. 07:42
35/41 anonim válasza:
Aha, arra a kérdésre persze nem válaszoltál, h a barátoddal van időd elmenni, de a barátnőddel már nincs. Engem csak az ráz meg az egészben, h ilyen egyáltalán eszedbe jutott. "Tök jó lenne elmenni kettesben, de pénzünk sajna nincs. " Hát akkor dolgozz, spórolj és lesz. Nehogy ezért sajnáljunk, mert nem tudsz elmenni a valagadat áztatni egy wellness hétvégére.. Te jó Isten. Hová fajul ez a világ? Te is valami Luxusfeleség vagy és Jánosnak elfogyott a pénze?... :DDDDDDDDDDD Ostoba csitri..
2018. ápr. 12. 08:18
36/41 anonim válasza:
Hányni tudnék az emberektől.
2018. ápr. 12. 09:27
37/41 anonim válasza:
Kérdező, bízom benne, hogy megkérdezted a barátnődet!
Ha igen, akkor mostanra már tudja, hogy eddig méltatlanra pazarolta a barátságát! Remélem, páros lábbal rúgott ki az életéből!
2018. ápr. 12. 09:47
38/41 anonim válasza:
Nem tudom, mi a gázabb, hogy egyáltalán eszedbe jutott vagy hogy fel sem tűnik neked, milyen szánalmas vagy.
És nem kell a kamuzás, te totál leszarod a barátnődet és eszed ágában sincs vele menni. Ennyi a helyzet.
2018. ápr. 12. 11:16
39/41 anonim válasza:
Fogáaszati asszisztensnek tanultam, kezdőként magánrendelőben bizony 200 felett kerestem. :D
Ennyit rólad.
2018. ápr. 12. 11:19
40/41 anonim válasza:
39 és te most menő vagy hogy a protekciódal fölvettek egy magánrendelőbe? az állami rendelőbe 150 et nem látnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!