Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez biztos barátság?

Ez biztos barátság?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit az interneten ismertem meg. Mindent tudunk egymásról és mindent elmondunk. Már több mint 3 hónapja baratok vagyunk. Most nincs Instagramom, messengeren ahol tudnék irni valakinek. Ezért megkértem őt, mert ugye akarok találkozni valakivel és messze lakunk egymást és meg kell beszélni stb. Na irt neki, minden jo volt megbeszélték majdnem és ugye elkezdtek beszélni, ezzel nincs is baj csaaak...igen elfelejtettek engem. Senki lettem. Az a barátom akar velem találkozni, de csak úgy hogyha jön az a lány is. Pedig alig 5 napja ismeri miközben engem 4 hónapja...szval találkozni nem fogunk. A lánynak van barátja de azért is a fiúnak írogat tudjatok mit...nem nekem fontos de megbántott hogx engem csak elfelejtettek mindketten. Jobban elvannak mint én velük, pedi mindketten fontosak nekem és ahj. Szerintetek ez igaz barátság ha más barátait elveszi és meg engem is itt hagy?:) 13/L

2018. márc. 27. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenfajta emberi kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet.

A fent részletezett viselkedés kizárja a kölcsönös tiszteletet.

Egyéb kérdés?

2018. márc. 27. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem az. A barátnőd úgy is megcsalja majd a pasiját szóval ennyi. Jobban járnál ha keresnél magadnak valaki jobbat.
2018. márc. 28. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!