Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Negatív haverral mit csináljak?

Negatív haverral mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ezer éve van egy haverom, de kezdek rájönni tök negatív meg depi. Ő egyébként tökéletesnek gondolja magát, meg hogy nincs semmi baja, hiába mondtam nem gáz ha elmegy pszichomókshoz.

Heti többször linkel nekem negatív híreket és azon pattog. Hazait, külföldit, de mindig valami negatívat és nyavajog, hogy az emberiségnek annyi, a világ 50 év és elpusztul, kéne csinálni egy földalatti bunkert stb. Legnagyobb mániája Észak-Korea. Vagy, hogy XY ember facebook on mit írt ki, milyen képet tett fel.

Szerencsére nem 0-24 ben tolja, de csak nekem tolja ezeket a témákat, ami igazából nem különösen érdekel. Nem vagyok ez az erőltetett pozitív ember, meg "barátkozz győztesekkel" típus, de sokszor érzem azt, hogy én erre vagyok neki ott, hogy panaszkodjon és kicsit azért lehúz.

Néha jó ezeket kibeszélni, mondom, néha! Amikor random rám ír valami rémhírrel, soknak tartom.

2018. márc. 21. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezek energiavámpírok. Leszívják az ember életerejét. Ez élteti őket, róla nem de ellene tehetnek. De ha nem akarnak, az baj.

Szerintem a Dalai Láma foglalta össze a témát legjobban

[link]

2018. márc. 21. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szorozd meg mínusz 1-gyel!
2018. márc. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!