Mit tegyek ha meglátott meztelenül a lakótársam és annyit mondott hogy hűha de szép?
Nem direkt volt ezt leszögezem.Reggel fürdés után kávét akartam csinálni és ahogy felnyultam a polchoz le esett a törölköző rólam, nagyban bámult és annyit mondott hogy hűha de szép vagy.Azt hittem lezárjuk ennyivel de olyan kellemetlen azóta találkozni vele vagy csak beszélni.
23l
Jaa, hogy pasi volt... igazándinól szerintem csak idő kérdése ilyenkor, hogy meglátjátok egymást kínos szitukban 😃 ha együtt laksz valakivel, akkor ez van 😃
Ő egész jól reagálta le, mondott valamit, és még kedves dolog is volt. Szerintem ezzel lezártnak lehet tekinteni ügyet kettőtök közt, már csak magadban kell túljutnod a történteken.
Persze most megsértve érezheted az intim zónádat, nagyon kellemetlen tud lenni. Talán ha beszélnél olyannal, akit beengedsz ebbe a zónába, az feloldhat téged.
De ha nincs ilyen, akkor nem is tudom hogyan léphetnél túl... pedig az az igazi, ha magadtól menne túljutni kínos szitukon 🤔
“Miért kell a pasiknak mindent kommentálnia? Életük célja, hogy minden nő kínosan érezze magát körülöttűk?“
Talán ha neked nyomná kéretlenül az arcodba a csupasz nemiszervét a férfi lakótársad, belőled nem szakadni ki önkentelenül valami reakció? Ez a törülközőben futkosás-kávéfőzés a konyhában eléggé olyan, hogy akibe egy csepp szemérmesség szorult, az nem csinálja idegen férfiak előtt. Fordított esetben már menne a #metoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!