Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudok ezen túllépni?

Hogyan tudok ezen túllépni?

Figyelt kérdés
Sajnos tudniillik rólam hogy egy dolgon éveket tudok ülni és nem tudok felejteni vagy változtatni. Egyik régi barátom decemberben belopta a már akkor 3 éve volt kiszemeltemet, de sajnos nem tudtam 3 év alatt lépni, ekkor segíteni akart nekem haverom, de helyette inkább elvette és azóta is együttvannak. Egész decembert végigbőgtem itthon, egyszerűen nem bírtam elviselni a tényt, megszakítottam minden kapcsolatot a haversráccal de a lány mivel osztálytársam napi szinten látom, a másik meg folyton irkál facebookon mert szeret velem csevegni és nem tudom kiverni a fejemből a szép emlékeket és tényleg jó vele beszélgetni. Meg a srácot sem tudom elkerülni mert a haveri társaságomat irányítja és sokak imádják nagyon jó barátjukként és ha én nem kedvelem a srácot akkor a barátaim sem kedvelnek addig engem. Nagyon kevés barátom maradt emiatt, 12 éves haveri kapcsolatok szakadtak meg emiatt. Hogy tudok túllépni hogy új lányt találjak vagy új társaságot? Mert egyszerűen nem megy a váltás, nem tudom valamiért elfogadni a történteket mai napig :( 18/f

2018. márc. 10. 19:26
 1/2 anonim válasza:
figyelj 17 vagyok nekem is ien volt es megszakitottam minden haveral miatta a kapcsolatot 1 idöre :) majd szepen lassan jöttek vissza a csaj mindent nap latom en is es meg szemkontaktus is van szinte minden orán :) probálj meg csendben erös maradni :D
2018. márc. 10. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb módszer az, hogyha találsz egy másik csajt. Lehetőleg olyat aki valamikor tetszett a barátodnak :D
2018. márc. 27. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!