Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hogy reagálnátok?

Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Van egy baráti házaspár akikkel összejárnunk.Jól megértjük egymást,a kicsi gyerekeink is jót játszanak együtt.Ilyenkor általában pizzázni szoktunk.Azt még el kell mondanom hogy rengeteg pénzük van,mi sokkal szolidabban élünk,de ez nem okoz gondot.DE!!Nem először fordul elő,hogy 2-3 hetes lejárt szavidejű tejfölt raknak elénk egy-egy pizzázás alkalmával.Persze nem szólunk,meg nem is lett tőle bajunk,de azért ez egy kicsit rosszul esik.Nem tudom,lehet hogy a tejföl több hétig jó,de akkor is.Pénz,mint a tenger,a tejföl meg le van járva...Mi a véleményetek?Köszi!
2018. márc. 4. 14:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem sértettél meg,dehogy,nem vagyok sértődékeny tipus:))Igen,mi az üditőt viszünk,vagy nasit szoktunk.Nálunk is szoktunk összegyűlni,de akkor én összedobok egy kis egytálételt.Igazad van,meg kellett volna jegyeznem a lejárt szav időt....
2018. márc. 4. 15:14
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát:)
2018. márc. 4. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges megjegyezned, őket nem érdekli, nem zavarja. Továbbra is ennyit fognak vásárolni, raktározni, és továbbra is fognak eljárt szavatosságú dolgokat is enni.

Én megkérdeztem az egyik ilyen ismerősömet. A poén, hogy ők is kifejezetten jómódúak. Szeretnek nagyban vásárolni, mert ha valami akciós, amit szeretnek, akkor az milyen jó üzlet. Csak ketten vannak, gyerekek már kirepültek, úgyhogy minden rájuk romlik. De persze nem dobják ki, mert ételt tilos kidobni.

Én akciósan sem veszek sokat. Mindig frisset eszem. Amire elfogy, úgyis lesz máshol akcióban :)

Szóval nekem eléggé fura, hogy hiába gazdagok, mindig fonnyadt paprikát, száraz sonkát, penészes (nem nemes penész) sajtot, stb. esznek. Én nem vagyok gazdag, és mégis mindig frisset eszem. Annyit veszek csak, amennyiről tudom, hogy elfogy.

2018. márc. 4. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Ugye azt tudod, hogy ha hűtött árut fagyasztóba teszel, akkor nem a ráírt szavatossági időt kell nézni? :D

Nem a fagyóból vette ki azt a tejfölt?

2018. márc. 4. 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert így még nem jártam. Én is megeszem a kajákat, ha par napja járt le a szavatosságuk, de azért 2- 3 hete "lejárt" tejterméket, már nem szívesen. Az meg eszembe nem jutna, hogy vendégnek adjak ilyet.
2018. márc. 5. 12:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, tuti, hogy fagyasztva volt az a tejföl, láttál már két hete lejárt tejterméket? :D

Én a házi tejet szoktam fagyasztani, felengedés után pontosan ugyanúgy néz ki, mint előtte.

Gondolom az ismerős csak dobozostul be szokta hajítani a fagyóba, aztán a hűtőben felengedi, amikor kell. Elég nyilvánvaló, ha egyszer mindent ott tartanak. Én is úgy szoktam, amit nem eszünk meg rögtön, az fagyasztó. Nem dobunk ki semmit.

A véleményem meg az, hogy a jó Isten megáldjon ilyen barátnőtől, mint a kérdező :D

2018. márc. 5. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!