Bocsássak meg vagy haragudjak tovább?
Szerintem próbáld meg figyelmen kívül hagyni a srácot, nem kellene ettõl kiközösítve érezned magad.
Nem teljesen értem, hogy mi bajod, de ha eddig jól értem együtt voltatok és lepattintott, ezekután zavar a jópofizása. Mennyi ideig tartott a viszony? Szerintem ha rövid ideig, akkor semmilyen esetben sem kellett volna beleélnetek magatokat. Az együttalvás, szülõi ismerkedés és jövõrõl ábrándozás nem a kapcsolat elején kell legyen, amikor csak ismerkedtem. Ez csak feltételezès (személyes tapasztalatból), csak azt tudom, hogy nem hajlanék naívan minden udvarolgató fiú felé már az elején:D
#7 Mindenesetre szerintem sosem árt különbséget tenni tetszès és komoly kapcsolat között, tehát tetszeni tetszel neki akkor is, ha nem vagytok együtt, bókolgatni lehet olyannak is, aki iránt nem komolyak az érzései.
Gondolom te azért haragszol, mert eljátszodta, hogy komoly a dolog köztetek, ezt megértem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!