A legjobb barátnőm hazudott nekem. A szemembe hazudta hogy nem jött össze a sráccal aki tetszett. Hogy bocsássak meg neki?
A suliban volt egy srác már vagy 3 hónapja kerülgettük egymást, mikor ráírtam és randiztunk párszor, de nem történ semmi..aztán az egyik randi előtt a legjobb barátnőmet felkísértük a buszra..ott éreztem hogy a srácot már nem is érdeklem annyira..aztán végül a barátnőm megígérte hogy nem beszél vele többet, de végül így is megszüntettem a kapcsolatot..de nagyon fáj a mai napig.
Aztán a barátnőm nálam aludt a múltkor és róla beszéltünk, azt mondta hogy beszélgettek, de nem akart összejönni vele..azt mondtam oké
Nem tudtam nyugodni ezért beléptem a facebookjába...és mindent megtudtam..jártak, 1 hónapig, nem is akármilyen kapcsolatuk volt..
most mit tegyek? nem tudok a barátnőmre nézni se..
15L
Nekem ez zavaros volt...
Ha a tiéd nem "lehet", akkor másé sem.
Szerintem nem szép dolog más cuccába turkálni.
De éreztem hogy nincs minden rendben te mit csináltál volna?
Amugy 1.válaszoló, azt fogom tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!