Hánytatná magát a barátnőm?
Figyelt kérdés
Észre vettem hogy suliba is minden evés után a mosdoba megy ( kb 157-160 cm ) és 42 kg (utolsó mérésnél). Fura🤔2018. febr. 25. 18:50
1/6 anonim 

válasza:

99%
Menj utána nyugodtan, ha hánytatja, szólj a szüleinek.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vele kéne először ? :((
2018. febr. 25. 18:54
3/6 A kérdező kommentje:
(Beszélni)
2018. febr. 25. 18:58
4/6 anonim 

válasza:

A paraméterei alapján egyébként a testsulya teljesen normlais! En 176cm 45kg voltam es kinkeservesen szedtem fel 10kg-ot, de kérdezz ra nyugodtan, mindenkepp segitsegre van szuksege
5/6 anonim 

válasza:

Utolsó, igen, a bulimiások 95%-ban normális súlyúak, sőt, több is lehet a súlyuk.
Kérdező: megkérdezheted, de tagadni fogja, ha valóban hány.
6/6 anonim 

válasza:

Most, hogy mondod! Teljesen igazad van! Ismertem egy rettentő túlsúlyos bulémiás lányt! Opyan csendben csinálta, hogy az hihetetlen, én majdhogynem ordítva hányok! Mindenképp segíts neki amiben tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!