Van egy nagyon fárasztó, állandóan csak magáról beszélő, magát abszolút észre nem vevő "barátom". Mit tegyek vele?
Ezt megszívtad, mert hagytad, hogy egy fogyinak a lelki szemetese legyél.
Vagy határozottan megmondod neki, hogy nincs időd a hülyeségeire, és ne fárasszon le vagy örökre a fogságában maradsz.
Saját érdekedben meg kell szakítsd a kapcsolatot.
Én is nemrég építettem le egy ilyen embert, borzasztó, mert az elején szerettem. De ugyanez lett, mint nálatok. Én is ezt éreztem dühöt.
Előtte többször szóltam neki, hogy csak róla van szó mindig, oda sem figyelt a mondandómra, változtassunk. Jaj oké ezer bocs tudod a duma. Aztán par het múlva ugyanaz. Fogtam többet nem vettem fel neki, nem válaszoltam.
Azt mérlegeld mennyi kárt okoz neked. Elég sokat.
Uhhhhhh, azért néztem be a kategóriába, mert ki akartam írni egy nagyon hasonló kérdést.
Annyi, hogy az én ismerősöm valóban mentálisan beteg.
Ezzel nem is volna probléma, de egyre inkább azt érzem, hogy amikor jelzem neki, hogy szünetet kérek, vagy megmondom neki, hogy már 1000x elmondta ugyanazt, azzal nem segít, ha 1001. alkalommal is megteszi, akkor jön a mártírkodással és a manipulálással: ő beteg, neki még rosszabb naponta megélnie azt, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!