Mi baja lehet velem?
27 Éves nő vagyok van egy párom akit 3 éve ismerek,de 3 hónapja vagyunk kapcsolatban.
A páromnak van egy nővére(40) aki állandóan bele szol az életünkbe pedig nem is itt lakik.A barátomnak még nem volt kapcsolata(35)Mióta én itt lakok mindennap főzök kitakarítottam a lakást mert szerintem vagy 20 éve nem volt kitakarítva a függönyök feketék voltak minden tiszta zsír volt pókhálós stb.
Amit keresek pénzt abból kaját veszek,meg tankolok a barátomnak neki semmi költsége nincs fizetem a rezsit bevásárolok,és tankolok neki.
A nővére át jött valamelyik nap,és nem azt vette észre,hogy kivan takarítva hanem megint beszólt fordítva van vissza téve a függöny.. pff
Én múlthéten nem mentem dolgozni 3 napot,mert influenzás lettem a nővére megint beszólt persze nem előttem,mert kimentem a gyógyszertárba míg itt volt addig a barátommal beszélgetett,Akartam venni egy telefont mert ami nekem van már nagyon tönkre ment (50.000ft)Barátom kikísérte a tesóját és hallom hogy mondja nagyon kell neki az a nyomorult telefon nem fontos neki!! inkább vásároljon be!Minden szombaton nagy bevásárlást csinálok! Azt hiszi a nővére,hogy én kihasználom az öccsét,na mind1 elment a nővére ,és kérdeztem ,hogy miről beszélgettek hát hogy én mennyek el kerüljön engem ,mert én fertőzött vagyok,mindent kitalál,érzékeny vagyok a fényre és kicsit könnyeztem erre a nővére azt találta ki,hogy nekem kötőhártya gyulladásom van! és kerüljem az öccsét! Csak a bajba viszem öt!
Tegnap haza jött a barátom a munkából,beszélt a nővérével,tegnap kicsit fájt a fejem és ment a hasam,nem mentem be dolgozni,erre beszólt megint,hogy jaj kitalálok dolgokat,mert kerülni akarom a munkát,ez nem igaz lázasan is bemegyek .
Meg megint azzal jött,hogy fertőzött vagyok kerüljem fuu ezzel kiidegel.
Azon is gondolkodtam már,hogy rá írok facen,hogy mennyünk el együtt valamerre beszélgetni,és megkérdezem ,hogy mi baja van velem??
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!