Szerintetek ha egy fiú megállás nélkül egy meleg fiúval lóg, akkor ő is meleg lehet?
17 évesek, az egyik közülük meleg, a másik elvileg hetero. Ők azt mondják legjobb barátok.
(tudom, hogy nincs közöm hozzá, de érdekel)
Ebben mi az extra? A legjobb barátja meleg. És akkor mi van? Max ha elmennek sörözni, legalább nem ugyanazt a "prédát" nézik ki maguknak.
A hetero srác kvázi büszke lehet magára, hogy egy amúgy általa jó fejnek tartott valakit nem ignorál csak azért mert meleg.
Abszolút nem. Én 18 vagyok, két fiú osztálytársam(szintén 18 évesek) akik tudják rólam hogy meleg vagyok sokat lógnak viszonylag velem, vagy legalább is sokat fogunk. Azokat a hülyeségeket amik heterók között szokott lenni, az úgynevezett "buzulás" köztünk is megvan(ami számomra kicsit furcsa, hiszen tudják hogy meleg vagyok és ennek ellenére is csinálják). Ennek ellenére nem melegek, hanem ugyan olyan jóban vagyunk, sőt ahogy észre vettem még többet megengednek maguknak(legalább is az egyikük) "buzulás" terén, de így sem meleg :D
Egyébként a külső behatásoknak semmilyen ehhez hasonló formája, és semmilyen más formája sem teszi lehetővé valakinek a meleggé válását.
Szóval a válaszom egy határozott nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!