Féltékyeny vagyok, jobb ha nem is tartjuk a kapcsolatot?
Tudom ez most furán fog kijönni de egyszerűen az életem most sehogy sem alakul.Egyetemen se lettek jók a vizsgáim,barátom sincs(egy fiú volt az életembe akiről kiderült,hogy a hátám mögött az mondta idegesitem, nem tudja mit akar),sehova se járok,egészségügyileg is vannak gondjaim.
Ellenben a legjobb barátnőmnek minden összejött, pont amikor engem dobott a fiú neki összejött a dolog, folyton kirándul stb...
Elég szar, mert ő sosem kérdi, pedig tudja megviselt a dolog és szerintem most ő elvan a saját boldogságával, én pedig hát hallgatom az ő életét..
Nem értem miért van ez..Én mivel vagyok kevesebb, mint ő és miért nem kapom meg azokat?Miért én vagyok mindig a szerencsétlen minden téren..
Már arra is gondoltam hagyom vele, mert ez már nem barátság....nem akarom ezt érezni de igen sajnos féltékeny vagyok minden akaratom ellenére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!