Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez mi a fene? Barátság ez...

Ez mi a fene? Barátság ez vagy mi?

Figyelt kérdés
Hosszú sztori. Lényeg, hogy összekaptam a barátnőmmel a barátom társaságában, majd a barátnőm engem leszart és a barátommal dumált csak. Másnap azt mondta a barátom, hogy ha úgy alakult volna lefeküdt volna barátnőmmel, hogy megmutassa, hogy milyen lány, és ezért én ne haragdujak most meg rá, de szívességet tett volna nekem ezzel.
2018. febr. 11. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
He??!
2018. febr. 11. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
te jó ég.:DDDD és ezek után még nem dobtad ki azt az élettelen pasit?!
2018. febr. 11. 13:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok, úgy a barátnőm, a "csajom". És a barátom aki szitén férfi mondta ezt,
2018. febr. 11. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátod egy elég visszataszító proli (vagy pszichopata) a barátnőd meg hát... Feltehetőleg már megcsalt. Egyikkel se állnék szóba többé
2018. febr. 11. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Fúúú
2018. febr. 11. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyen duma után, kerülném a társaságát. Nehezen tudnék barátként tekinteni rá.
2018. febr. 12. 02:05
 7/8 anonim válasza:
Marpedig szerintem ez baratsag. Bar nem tudom, kisse erthetetlen volt, de itt a baratnoddel van most a baj, nem a baratoddal
2018. febr. 12. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
30%

A kérdező egy igazi IQ fighter! :D

A szöveg, amit a kérdés aláírt, tökre félreérthető. Én először azt hittem, hogy csaj a kérdező.

Egy nyomorult kérdést se tud normálisan abszolválni, nem csoda, hogy csaja se bírja!

2018. febr. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!