Rám irt a barátnőm párja, mit tegyek?
5 éve van egy legjobb barátnőm,eddig minden jó volt a barátságunkban,de 1 éve van neki egy barátja,aki féltékenykedik,nem beszélhet szinte senkivel,teljesen elmarja tőle az embereket,velem eddig ezt nem tette 1x-2x találkozott is,nem volt gond. Azonban valamelyik nap felfedeztük barátnőmmel,hogy vissza lehet keresni messenger üzeneteket,és poénból screenezgettünk egymásnak. Ma kiderült,hogy a barátja ugy bepipult,hogy azt hitte ezek mostani üzenetek és rámírt nem éppen szép stílusban.
Másolok pár üzenetet ,amit írt;
“Mit a ..(csunya szo) kuldozgeted azt a ..(csunya szo) fejut a lilinek?”
Válaszom:
Kit? Mit?
Erre ő;
Szerinted? Ne tegyel ugy mintha nem tudnad
En:
Hallom valami regi beszelgetesre hiszed h mostani
Nem kuldtem neki senkirol semmit
O:
Nem b..? Velem b.....nal vagy avval a k...-el ) hogy allandoan csinalod a feszkot koztunk?
En:
Nem csinalok semmit idefigyelj ha irsz akkor nekem normalisan irjal mer en semmifele feszultseget nem csinalok koztetek es nem is fogok es en itt be is fejeztem szia
O:
Ducika, tobbet nem foglalkozhat veled a Lili!
B.hatnekod van valamelyikunkkel vagy viszketsz hgy ezt csinalod?
A nevet termeszetesen atirtam es probaltam moderalni is amit irt. Tenyleg nem erzem magamat hibasnak,elotte sose beszeltunk messengeren most pedig ramir es szemelyeskedik valamint serteget..
Mit csinaljak?
Sajnos egyetlen megoldasnak a kapcsolat megszakitast tartom a legjobbnak,mivel en felek tole, baratnomet is fenyegette tobbszor hogy megoli.
Szerintetek?

Ezt én írtam! Nem hagyod abba? Megmondtam nekrd is hogy a csajomat hagyad békén nem érdekel hogy te neked b****nékod van.
Szállj le rólam

Ez egy degenerált, paranoiás betegség.Barátnőd meg buta, hogy egy ágymelegítő-eltartott libát alakít ilyen mellett.
Hagyd a fenébe őket...egyik sem túl épeszű-értékes lény.Gyűjts értelmesebbeket köréd.

Hagyjad, majd a barátnőd vagy észhez tér az első pár pofon után vagy nem.
Esélyesebb, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!