Ki mit csinál-csinált otthon amikor a párja is otthon
volt egy hónapos babával?
Figyelt kérdés
Egész nap bent a házba? Párom most kapta meg az apanapokat, és egyszerűen nem tudom mit csináljunk itthon egész nap. A pici még sokat alszik. Napi egy séta az meg max egy óra. És azon kívűl? Első gyerek,kicsit bepánikoltam. Nem akarom hogy megromoljon a kapcsolatunk a punnyadás miatt
Altathatja, ringathatja o is, ha nem szoptatva alszik. Bevasarolhat, fozhet, megcsinalhatja a hazi munkat, ameddig te ellatod a picit, de o is csinalhat mindent a szoptatas kivetelevel. Setalhattok egyutt, atveheti, ameddig te hajat mosol.
2017. dec. 30. 11:26
2/12 anonim válasza:
relax kettesben, amíg van rá lehetőség és együtt tudtok tölteni pár napot
2017. dec. 30. 11:27
3/12 anonim válasza:
Film, sorozat, pihenes. Én jatszik xboxn en meg netezek.
2017. dec. 30. 11:29
4/12 anonim válasza:
*ő játszik xboxon :)
2017. dec. 30. 11:32
5/12 anonim válasza:
Unatkoztok?! Hihetetlen.
Konyvek, tv, net, beszelgetes, tarsasjatek...
2017. dec. 30. 11:58
6/12 anonim válasza:
Koncentráljatok egymásra.Minél több intimitás, nem feltétlen szex.
Beszélgessetek....rátok fér hiszen a baba érkezésével változnak a szerepek, az érzések.Te pedig pihenj amennyit csak lehet!
Hét hós a babám...mit meg nem adnék egy kiadós alvásért☺
2017. dec. 30. 12:04
7/12 anonim válasza:
Pihentunk, labadoztam.
Kellett egy honap mire rendbejottem. Mostanra be is sokalltam, elfaradtam :)
A ferjemmel a mai napig probalunk minel tobb idot egyutt tolteni, de tegnap mar o is azt mondta, hogy igyak egy whiskey kolat abbol amit ajandekba kaptunk, hogy egy picit ellazuljak. Sokszor kelek a babahoz, mostansag nem alszik nappal es hajnalban kukorekol. Parom meg reggel megy dolgozni..kisse faradt vagyok. De legalabb mar tudom, miert szorongtam :)
Amig nyar volt es a pici tobbet aludt, addig estenkent kint ultunk a verandan es ejfelig beszelgettunk, hetvegen egy palack bor is elokerult :)
Ma fozni fogunk egyutt, kozben beszelgetunk :)
2017. dec. 30. 13:41
8/12 anonim válasza:
Ja es sokat sakkoztunk is!
2017. dec. 30. 13:42
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Két nagyon aktív ember voltunk majdnem teljesen a szülésig. Erdőbe séták,kocsikázások,kirándulások... hétvégente barátokkal kikapcs. És most én mióta nem dolgozok ,alig vagyok emberek közt, teljesen meghülyülök. Nagyon rossz anyának érzem magam mert nagyobb melónak tartom a gyerekkel való foglalkozást bármilyen más eddigi munkámn :(. Nekem szó szerint teher ha babusgatnom kell. Tuti nem érdemeltem meg ezt a kis babócát :///
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!