Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért félek az új osztálytól?

Miért félek az új osztálytól?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, 8. osztályba járok.

Hamarosan megyek az új iskolába, és félek hogy nem lesznek barátaim.

Egyszer táborban szereztem 2 új barátot (idősebbek voltak egy kicsivel) és jól kijöttünk (azóta is beszélünk).

A mostani osztályomban volt egy kis feszkó, mivel egyik lány valamiért (Isten tudja miért) utált engem, és az akkori barátaimat (majdnem az egész osztályt) ellenem fordította.

Nem most történt, (2-3 éve) de nem sikerült tisztázni a dolgot elég sok mindenkivel.

Konkrétan ki vagyok közösítve, de ha új közegbe kerülök valahogy nyitottabb vagyok, és most mégis félek hogy nem fogadnak el...ennek köze lehet a 2-3 évvel ezelőtt történtekhez? (Ráadásul depressziós is vagyok)

Köszi a válaszokat :)

U.i.: bocsi a helyesírási hibákért!

2018. jan. 30. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Azért félsz, mert kamasz vagy.

A többiek is azok, ergo ők is félnek, tudjál róla. :)

Mi az, hogy depressziós vagy? Ezt csak úgy mondod, mert sokszor vagy szomorkás, vagy orvos adott róla diagnózist?

2018. jan. 30. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Hallod... miért félsz? És ha nem lesznek? Nézd a jó oldalát. Több idő jut magadra.
2018. jan. 30. 23:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem csak rosszkedv..annál sokkal több :)

Köszi a válaszokat 😺🖤

2018. jan. 31. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha sokkal több, akkor fordulj pszichológushoz. Ő tud segíteni abban is, hogy hogyan ne félj az új osztálytól. De tényleg. Ne edd magad még nyolc hónapig... Minek?
2018. jan. 31. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Húha én most nagyon magamra ismertem :D Ugyanez volt velem anno általánosban.. volt egy lány aki népszerűbb volt nálam (volt amikor jóba voltam vele) de összevesztünk és az osztály nagy részét ellenem fordította sokan egy hülye nyominak néztek alig volt 1-2 barátom miatta.. a középsulitól nagyon nagyon féltem én is tényleg, főleg a barátkozás miatt. Hidd el jó lesz. Az elején még fura lesz. Kezdj el beszélgetni emberekkel akik szimpik, ne aggódj ők is annyira fognak izgulni mint te. És légy türelmes. Nekem sem ment könnyen kilencedikben még nem volt olyan ember akire barátként tekintettem, de beszélgettem sokmindenkivel az osztályból,( de ez egyénfüggő ki milyen gyorsan barátkozik) de 9.vége fele, meg már 10-Ben 3 nagyooon jó barátnőm van akikkel egyre szorosabb a barátság és imádom őket rengeteget nevetünk a suliba stb. Nyolcadikban még ezt nem gondoltam volna, amilyen szerencsétlen voltam barátkozás terén.. szóval ne add fel és sok sikert az új sulihoz!! 18/l (11.osztály)
2018. febr. 23. 22:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 😁
2018. febr. 25. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia én is nagyon féltem.de hidd el lesznek barátaid mert ilyenkor mindenki fél,furán érzi magát,próbál barátkozni nyugi jó lesz az csak légy nyitott kedves sok sikert 16 l
2018. ápr. 14. 13:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi meglesz! :3
2018. ápr. 17. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!