Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyre jobban félek a barátnőmt...

Egyre jobban félek a barátnőmtől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Osztálytársak vagyunk. Padtársak. Nem állunk annyira közel egymáshoz,mert iskolán kívűl nem találkozunk sosem.(ami engem zavar,mert nekem a szeretetnyelvem minden téren az együtt töltött minőségi idő).

De nem is ez a fő gond,hanem az,hogy nagyon aggreszív mostanában,és bármikor amikor összeveszünk valamin,sokszor nagyon jelentéktelen dolgokon,ő üvöltözik,csak azt akarja hogy győzhessen,lenéző,tiszteletlen velem. Múltkor amikor összekaptunk,és megint lekezelt,megmondtam neki hogy nem az anyám hogy így mindig kioktasson...felborította az asztalt a folyosó közepén. ( a mi sulinkban a folyósokón vannak asztalok ahova le lehet rakni a dolgaidat,enni lehet stb).Utána elkezdtem remegni,annyira megijedtem,és a könnyeimet is alig bírtam viszatartani.Majdnem mindketonkent felküldtek az igazgatóiba...mit kéne tennem? Nem akarok elülni,vagy valami mert alapjáraton nem ilyen,csak néha "bekattan"...(mindketten gimisek vagyunk,10.-esek)

2018. jan. 18. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Mit akarsz egy ilyen idegroncstol? Ulj mashova es keress masik baratnot.
2018. jan. 18. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem barátkoznék egy ilyen hisztis, idegbeteg libával.
2018. jan. 18. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát vagy ülj el vagy ne félj tőle. (Egyébként az ilyen emberek tudatosan töltik ki az ingerületüket a tárgyakon, mert a célpontot meg tudják választani, de azt nem tudják megcsinálni (max idővel és sok gyakorlással), hogy teljesen elfojtsák a rájuk törő indulatot. Én sok mindent eltörtem így régebben, köztük egy ajtót és a kezemet is amikor beleütöttem a falba.)
2018. jan. 18. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Szabadulj meg tole amint tudsz, ez csak rosszabb lesz. En ugy csinalnam, hogy a következő ilyen összeveszesnel csak szimplan megsertodnek megmondanam h elegem van belole es annyi

De ha nagyon martirkodni akarsz vagy barátkozni, akkor patyolgasd a lelket es beszelgess vele hogy miért csinalja ezeket

2018. jan. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!