Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetnék? Van értelme...

Mit tehetnék? Van értelme küzdeni?

Figyelt kérdés

2016-ban ilyen tájt meghalt Bátyám, tavaly ilyenkor meg Apám. Tavaly megismerkedtem egy lánnyal akibe bele estem. Nem jöttünk össze, de barátok lettünk. 23 èves lètemre Ő volt az 1. barátom. Össze jött egy fickóval aki ki ment külföldre. A csaj utána ment. Mikor ki ment akkor hirtelen megsèrtődött, nem èrtettem az okát ès már ott tartottunk, hogy a fickó megfenyegetett... erre berágtam ès èn is fenyegetőztem. Ez ment 2 hónapig majd lejárattak a helyi polgárőrök meg az összes ismerős előtt. Èn akkor leálltam, látszólag Ők is. Elkezdtem dolgozni. Viszont tegnap kaptam egy levelet a bíróságtól, hogy feljelentett becsületsèrtèsèrt.

Tehát összegezve: kihalt a családom, volt egy legjobb barátom aki elárult ès mindenki mellè állt ès most jogilag is tönkre tesz. Mindenkinek ezt mondogatja, hogy antiszociális vagyok, bem barátkozik velem senki. A társasága se fogadott el ellenben egy suttyó parasztot aki a nevèt se tudja segítsèg nèlkül leírni azèrt meg mindenki rajong. Sajnos úgy látom, hogy nincs èrtelme az èletemnek. Jobb lenne már eldobni :'(

23/F

2018. jan. 30. 17:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egy lotyó miatt mert össze vesztünk menjek a börtönbe...

Ez nagyon èrtelmes hozzáállás

2018. febr. 1. 08:53
 12/15 anonim ***** válasza:

*facepalm*

Nem fogsz börtönbe menni. Nonszensz, h ilyenért valakit becsukjanak.

Am meg szerintem jó lenne felkeresned egy pszichológust. Kibeszélhetnéd magadból a fájdalmat és a dühöt, segíthetne túllépni a múltadon.

2018. febr. 1. 08:58
 13/15 anonim ***** válasza:
2018. febr. 1. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:

"Egy lotyó miatt mert össze vesztünk menjek a börtönbe...

Ez nagyon èrtelmes hozzáállás"

1. Nem egy lotyó miatt mert összevesztetek, hanem amiatt, amit tettél az összeveszés kapcsán. De egyáltalán nem biztos, hogy börtön lesz a vége.

2. Még mindig értelmesebb hozzáállás, mint az, hogy "úgy látom, hogy nincs èrtelme az èletemnek. Jobb lenne már eldobni". Ha nem tetszik az életed, változtatni kell rajta, nem eldobni.

2018. febr. 1. 09:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Tettem?

Ès az normális ahogy Ők viselkedtek? Hónapokon át megjátszották, hogy a barátaim, majd hirtelen koppintanak, fenyegetőznek???

2018. febr. 1. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!