Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van értelme bocsánatot kérni?

Van értelme bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Volt régen egy nagyon jó barátnőm, akivel megszakadt a kapcsolatom. Az én hibámból történt, mert van egy nagyon rossz tulajdonságom: elmarom magamtól az embereket, konfliktusok után hanyagolom a kapcsolatot...ez bizony sokszor megesett, de utálom is magamat erte. Ez regen történt már, a fent említett eset kb. 4 éve. De még mindig nagyon sokszor eszembe jut, mert nagyon ertekes embert veszítettem el. Tudom, mar nincs arra esely, hogy 'újra barátok' legyünk, gondolok itt sok tényezőre ami miatt ez nem jöhetne létre, de szeretnék tőle bocsánatot kérni. Mivel masik varosban lakik, csak emailben tudnek neki írni. Mit godoltok, butaság? Úgy erzem, kicsit megnyugvásra lelnék ezaltal. L/23

2015. aug. 8. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinteség, vagy bocsánat soha nem butaság. Nem tudhatod hogy a másik fél hogy reagál rá, de te megnyugszol ezáltal és ez a lényeg :D

írj nyugodtan neki

2015. aug. 8. 21:22
 2/2 NeymarjrLau válasza:
Hogyha tenyleg nagyon joban voltatok, akkor nyilvan ismer teged, a hibaidat. Meg fogja szerintem erteni, vagy legalabb jol fog neki esni hogy irsz neki. Lehet, hogy ujra tartani fogjatok ezutan a kapcsolatot. Bar kicsir fura, hogy mindezt 4 ev utan.
2015. aug. 10. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!